DeGroot Keep

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
DeGroot Keep
Degroot Keep Castle.png
Grundlæggende information
Banetype Kontrolpunkt
Filnavn: cp_degrootkeep
Udvikler(e): Valve
Bane-information
Miljø: Alpe
Scenarie: Dagslys, solrig
Miljøfarer: Borgporte, Faldehul
Bane-genstande
Healthico.png Helbredelsespakker: Medieval Meat.png ×3
Ammoico.png Ammunitionskasser: Mediumammo.png ×5
Map Photos
Menu photos cp degrootkeep.png
Map Overview
DeGroot Keep overview.png
Hvordan kom de mandlige mænd i Team Fortress til en 10. århundres kampplads? Simpelt. Soldier gjorde en magiker sur.
— Middelalder-tilstand Tekst

DeGroot Keep er en officiel Middelalder-tilstands-, Angreb/Forsvar Kontrolpunkts-bane, som blev udgivet under Australsk jul-opdateringen med 17. december 2010-opdateringen. Den er midlertidigt den eneste officielle bane designet til denne spiltilstand.

DeGroot Keep er en relativ lille Angreb/Forsvar bane, med DeGroot Keep, banens navngiver. Bygningerne og fæstningerne på banen er i middelalder-stil, og helbred-opsamlinger, inden i borgen, fremstår som middelalder-stiliseret steget kød. DeGroot Keep er eftersigende en herregård fra det 10. århundrede, men der er adskillige hints rundt omkring på banen, som viser, at det måske blot er en eller form for middelalder-simulering.

DeGroot Keep har tre Kontrolpunkter. Punkt A og B er placeret uden for borgen, og Punkt c er placeret på borgens gårdsplads. Borgens eneste indgang er borgporten, som starter ud som lukket og uigennemtrængelig, indtil BLÅ erobrer Punkterne A og B. Dette forcerer RØD til at placere et forsvar fra toppen af borgen. RØD kan skyde projektiler fra oven eller hoppe af borgens mure for at kæmpe direkte.

Efter BLÅ erobrer punkterne A og B, vil borgporten åbne og tillade adgang til Punkt C. Blå får 60 sekunder til at erobre Punkt C. Efter de 60 sekunder udgår og erobrings-progressionen er helt væk, vil porten lukke igen. BLÅ skal gen-erobre Punkterne A og B igen før et andet forsøg kan blive lavet for Punktet C. Dette gentages indtil Runden slutter.

Spillere kan skyde projektiler igennem borgportens huller eller pilhullerne i tårnene. Fyrfade og fakler, placeret nær holdenes baser, kan blive brugt til at sætte ild til pile for ekstra skade.

Steder

DeGroot Keep er en lille enkelt-stadies bane, der har tre kontrolpunkter og to baser, ligesom baner som Gravel Pit og Junction.

Kampmarken

 • BLÅ Lejr: Det BLÅ holds spawn er en lille lejr omgivet af indhegning. Bag lejren er en bueskydningsbane, og en rute, der leder ind i skoven bag den; begge utilgængelig.
 • Kampmark: Mellem DeGroot Keep og den BLÅ lejr er Kampmarken, hvor størstedelen af kampene finder sted. Kampmarken er en stor bakke, med Degroot Keep og den BLÅ lejr på lav grund. Et træ, hegn og en stor sten, ved toppen af bakken, kan bruges som dække mod affyret projektiler fra de RØD'e spillere eller mod BLÅ spillere, der skyder dem.
 • Fyrfade: Langs bakken er to antændte fyrfade, som kan bruges til at sætte ild til Sniper pile.
 • Sten: En stor sten ved toppen af bakken kan bruges til stormangreb af Demomen, der bruger Angrebsskjoldet, Den Pragtige Skærm eller Tidevandsvenderen, som vil skyde dem over toppen af Degroot Keep, forbi porten.

Uden for Erobringspunkterne

 • By (Punkt A): Punkt A er placeret til venstre for DeGroot Keep, mellem dens væg og nogle få dekorative bygninger. Et hul i slottets væg tillader RØD at hoppe ned punktet eller angribe fra toppen.
 • Klippeside (Punkt B): Punkt B er placeret til højre for DeGroot Keep, mellem dens væg og banens klippeside. RØD kan også droppe ned på dette punkt fra slottets væg.

DeGroot Keep

 • Gårdsplads (Punkt C): Gårdspladsen er slottets primære område, og er placeret mellem RØD's spawn og portindgangen. Kontrolpunktet er placeret i et indelukket område på gårdspladsen. Der er et par trapper, som leder op til slottets gange.
 • Port: Den primære indgang, og den eneste indgang til borgen for de fleste klasser. Det er en stor metalport placeret i midten af slottets væg. Hvis porten er lukker, vil alle spillere, der står direkte under porten, vil blive knust og dø.
 • Slots-gange: Gangene er placeret under Kamppladserne, men over gårdspladsen og RØD spawn. De er tilgængelige gennem trapper på gårdspladsen og i spawn-rummet. Gangene indeholder også trapper til Kamppladserne.
 • Kamppladser: Slottets øverste etage. Spillere, der står her, har et fuldt udsyn over Kampmarken. På begge sider af kamppladserne, er der et hul i væggene, som tillader forsvarene at droppe direkte oven på Kontrolpunkterne A og B. Kamppladserne har også fyrfade, som kan bruges til at antænde Sniper pile. Højdefordelen gør kamppladserne et ideelt sted at affyre projektile våben fra. En Demoman med et skjold har adgang til dette område, via Rampeskridning op ad den store sten ved toppen af Kampmarken.

Strategi

Hovedartikel: Fælleskabets DeGroot Keep strategi

Kontrolpunkt timing

Kontrolpunkt Multiplier Sekunder
Kontrolpunkt A ×1
8 ,000
×2
5 ,333
×3
4 ,364
×4
3 ,840
Kontrolpunkt B ×1
8 ,000
×2
5 ,333
×3
4 ,364
×4
3 ,840
Kontrolpunkt C ×1
10 ,000
×2
6 ,667
×3
5 ,455
×4
4 ,800


Opdateringshistorik

17. december 2010-opdateringen (Australsk jul)

 • Tilføjede DeGroot Keep til spillet.

22. december 2010-opdateringen

 • Forbedrede DeGroot Keeps præstation.

3. januar 2011-opdateringen

 • Opdaterede DeGroot Keep for at fikse et problem med manglende modeller.

19. januar 2011-opdateringen

 • Tilføjede en timer for at indikere, hvor meget tid, der er tilbage før portene lukker på DeGroot Keep.
 • [Udokumenteret] Fiksede at spillere kunne klippe igennem tønderne på hylderne over BLÅ spawn-område på DeGroot Keep.

Fejl

 • En af portene i BLÅ's spawn-område kan sidde fast og ikke åbne i begyndelsen af runden.
  • Det er muligt at blokere porte med Ole Lukøjes bold, som set her.
 • Til tider vil den primære port fremstå åben eller lukket, når den er det omvendte. Spillere vil dog stadig interagere med den som de burde.
 • Spillere kan stå på afsatsen bag et træ på klippesiden.
 • En Scout kan sidde fast på kontrolpunkt C's tag ved brug af Dobbelt hop. Dog, vil spillet stadig tælle Scouten som at stå på punktet, så BLÅ Scouts vil stadig erobre punktet og RØD'e Scouts vil stadig forsvare det. Dette er vist her.
 • Hvis RØD vinder, siger MVP-listen, at de har erobret alle punkterne og viser navnene på folkene, der erobrede det sidste punkt for BLÅ under "Sejrserobring".
 • Det er muligt at komme uden for klippens skadeboks, og tilbage, ved at bruge Ullapool-pælen og B.A.S.E-hopperen.
 • Det er muligt at lande i et specifikt område inden i bjergene over dalen, ved at bruge en af Demomanens skjolde og B.A.S.E-hopperenen, ved at lave et stormangreb og svæve over.

Paratviden

DeGroot familiens portræt.
 • Til trods for Demomanens skottiske rødder, er DeGroot eller de Groot et efternavn af Hollandsk afstamning, der betyder "Den store".
 • DeGroot familiens våbenskjolds motto er "Regionem Caecorum",som er latin for "de blindes land".
 • Ifølge den officielle Australsk jul-begivenhedsside, finder banen sted under de 10. århundrede. Dog kan et antal af anakronismer blive set, såsom adskillige computer-terminaler skjult rundt omkring på banen (såsom i korridoren med den lukkede dør nær RØD spawn, lastbil-spor, der leder til den BLÅ lejr, såvel som en ubrugt billedbods-model inden i spillets filer, som måske skal vise, at borgen blot er en turistattraktion.
 • Sækkepibe-musikken hørt når borgens døre åbner er en genbrug af en Day of Defeat sang, som er brugt når en runde er vundet af det britiske hold.
 • Der er en ubrugt skriftrulle-model i spillets filer. Dens brug er ukendt, udover, at det skulle have været et opsamlings-objekt.

Galleri