Death of a Salesbot

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Death of a Salesbot
Salesbot 001.png
Sarjakuvan tiedot
Julkaistu: May 17, 2013
Sivujen määrä: 13
Olen hajottanut melkein koko-omaisuuteni rakentamalla robotti armeijani, sen oli tarkoitus olla NOPEAMPI, VOIMAKKAAMPI ja VIISAAMPI kuin mikään muu näistä idioottimaisista palkkasotureista.
Gray Mann

Death of a Salesbot on sarjakuva, joka julkaistiin toukokuussa 17, 2013 samaan aikaan, kun Robotic Boogaloo julkaistiin.

Tiivistelmä

Lähes konkurssiin joutunut Grey Mann yrittää parantaa hänen jatkuvia tappioitaan kukistamalla palkkasotureita. Kaiken huipuksi, palkkasoturit käyttävät rahaa robottien virittämiseen, ja Saxton Halen hattuihin. Kolme Scout-bottia astuvat sisään huoneeseen, jossa Grey Mann hymisee itselleen. Yksi Scout-boteista ehdottaa, että he virittäisivät robotteja muulla kuin rahalla.

Grey kääntyy ympäri ja esittelee "Suunnitelma B" - the Bot Dogger:n. Grey kysyy yhdeltä Scout-botilta sen tavoitetta. Scout-botti vastaa "Tsekkaamalla pahoja ja kuumia nais-botteja?" Grey pudottaa Bot Dogger:n botin päähän. Scout-botti päivittää sen tavoitetta myydäkseen palkkasotureille hattuja. Grey katsoo lehden etukantta miten Saxton Halen menestyy ja hän sanoo itselleen, "Katsotaanpas miten hyvin sinun tulosi laskee pimeyteen, kun minun armeijani myynti-boteista marssii eteenpäin viraalimarkkinointikampanjan kanssa..."

Kohta vaihtuu palkkamurhaajille Mannworksilla. Kaikilla palkkamurhaajilla on liian paljon rahaa; Demoman on korujen saartamina, Pyro ja Engineer ovat polttamassa niitä, Soldier on syömässä sitä voileivän kanssa, ja Sniper väijyy rahakasan kanssa. Sniper tarkkailee ikkunasta ulos ja näkee myynti-botit lähestymässä heitäpäin. Hän ampuu kaikkia naamaan ja varoittaa muita palkkamurhaajia, että robotit ovat marssimassa sinnepäin laatikoiden kanssa. Soldier on raivoissaan, miten myynti-botit ovat "antautumassa".

Palkkamurhaajat tuhoavat kaikki robotit, ja tutkii RoboCrateja. Yhtäkkiä, puoliksi robottina oleva insinööri 1999-luvulta, imeyty heidän eteensä puoliksi-robottisella Pyron päällä. Tulevaisuuden insinööri yrittää varoittaa palkkamurhaajia RoboCrateista, mutta Scoutti kysyy tulevaisuudesta. Tulevaisuuden insinööri loppui lyhyeen, kun hän oli imetty takaisin tulevaisuuteen. Hän nopeasti kertoo palkkamurhaajille, etteivät he avaisi RoboCrateja. Hänen lausunto oli epäselvä, ja Soldier mietti, että tulevaisuuden insinööri halusi, että he avaisivat RoboCratet.

Galleria

Lisää tietoa

  • Sarjankuvan otsikko on peli toiselle sarjakuvalle nimellä Death of a Salesman.
  • Sivulla 2 on virhe: "raportit" on väärinkirjoitettu "repors".
  • Sivulla 8, Soldierin Rocket Launcherissa tähtäin on kiinnitetty sivulle, eikä aseen huipulle.

Ulkoiset linkit

Katso myös