Dood van een Zakenbot

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Death of a Salesbot
Salesbot 001.png
Stripinformatie
Uitgave: 17 mei 2013
Aantal pagina's: 13
Ik heb bijna mijn hele fortuin uitgegeven aan de bouw van een robotleger dat SNELLER, STERKER en SLIMMER is dan om het even welke combinatie van deze idiote huurlingen.
Gray Mann

Dood van een Zakenbot is een strip die gereleaset werd op 17 mei 2013, samen met de Robotische Boogaloo.

Synopsis

Grey Mann is bijna bankroet en geërgerd door zijn constante mislukkingen in de strjd tegen de huurlingen. Daarbovenop gebruiken de huurlingen het geld dat de robots als brandstof gebruiken om hoeden te kopen van Saxton Hale. Drie Robo-Scouts komen de kamer binnen waarin Grey Mann tegen zichzelf aan het grommelen is. Één van de Robo-Scouts stelt voor om een ander soort brandstof te gebruiken.

Grey draait zich om en ontsluiert "Plan B" - de Botdogger. Hij vraagt aan een Robo-Scout wat diens doel is. waarop deze antwoordt:"naar vet hete fem-bots staren?" Grey laat de Botdogger op het hoofd van de Scout vallen en die upgradet zijn doel naar het verkopen van hoeden aan de huurlingen. Grey kijkt naar een magazinecover over Saxton Hales succes en zegt tegen zichzelf:"Eens kijken hoe goed je winstmarge eruitziet als mijn leger van handelsbots voortstormt met een virale marketingcampagne..."

De scène verandert naar de huurlingen in Mannworks. Alle huurlingen zitten met te veel geld; de Demoman draagt veel te veel bling, de Pyro en de Engineer verbranden het geld, de Soldier eet het op een boterham en de Sniper zit erop te schieten. De Sniper kijkt door zijn vizier en ziet de handelsbots naderen. Hij schiet ze in het gezicht en waarschuwt de andere huurlingen dat de robots eraan komen met kisten. De Soldier wordt kwaad over de manier waarop de de handelsbots "zich overgeven".

De huurlingen vernietigen de robots en bestuderen de robokisten. Plots verschijnt een halfrobotengineer met een halfpyrohoofd uit 1999. De toekomstengineer probeert de huurlingen te waarschuwen over de robokisten maar de Scout stelt hem vragen over de toekomst. De toekomstengineer wordt plots weer naar de toekomst gezogen maar weet de huurlingen nog net te vertellen dan ze de robokisten niet mogen openmaken. Wat hij juist zegt is onduidelijk en de Soldier denkt dat de toekomstengineer wou dat ze de kisten openmaken.

Pagina's

Trivia

  • De titel van de strip is een woordspeling op Dood van een handelsreiziger.
  • Op pagina 2 is "reports" foutief als "repors" geschreven.
  • Op dezelfde pagina staat "mercenaries" verkeerd geschreven als "mercinaries".
  • Op pagina 8 staat het vizier van de Soldiers Raketwerper op de zijkant in plaats van op de bovenkant.

Externe links

Zie ook