Döden av en Försäljarsrobot

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Death of a Salesbot
Salesbot 001.png
Comic Strip Info
Released: May 17, 2013
Number of pages: 13
KÖP VÅRA HATTAR. KÖP VÅRA HATTAR. KÖP VÅRA HATTAR.
Gray Manns Robotarmée

Döden av en Försäljningsrobot är en icke-kanon serie utsläppt på den 17:de Maj, 2013 för sammanfalla med utsläppet av Robotic Boogaloo.

Synopsis

Nästan-bankruttören Grey Mann är förargad över hans konstanta förluster i försök att besegra legosoldaterna. Till råga, legosoldaterna spenderar pengarna som driver robotarna på hattar från hans rival, Saxton Hale. Tre Spanare-robotar kommer in i rummet som Grey Mann gnäller för sig själv. En av de Spanare-robotarna föreslår att använda annan drivmedel för driva robotarna med.

Istället, Grey vänder sig och avtäcker "Plan B" - Bot Dogger. Grey frågar en Spanare-robot om dennes mål. Spanare-roboten svarar "checka ut på heta kvinn-robotar?", Grey släpper Bot Doggern på Spanare-robotens huvud. Hatten uppdaterar Spanare-robotens mål till "sälja hattar till legosoldaterna." Grey kollar på omslaget av en magasin som visar upp Saxton Hales framgång och säger, "Nu ska vi se om hur din vinst att klara sig mellan min armée av försäljarrobotar som anbefaller med en viral marknadskampanj..."

Scenen ändras sen till legosoldaterna på Mannworks. Alla av legosoldaterna har för mycket pengar; Demomannen är täckt med bling, Pyron och Teknikern bränner dem, Soldater äter med dem på en macka, och Krypskytten skytter från på toppen av en hög av pengar. Krypskytten kikar ut fönstret och ser försäljarrobotarna uppstå. Han skjuter dem i ansiktet och varnar de andra legosoldaterna att robotarna marscherar med lådor. Soldaten är förangrad över hur försäljarrobotarna "kapitulerar".

Legosoldaterna förstör robotarna, och undersöker RoboLådan. Plöstligt, en halv-robotisk Tekniker från 1999 varpar in med en halv-robotisk huvud av Pyro. Framtids-Teknikern försöker att varna legosoldeaterna om RobotLådorna för att förhindra "Hattkriget" av 1990-talet, men Spanaren avbryter med att fråga om framtiden. Framtids-Teknikern blir kortklippt när han börjar att sugas tillbaks till hans egen tid. Han varnar fort legosoldaterna om att de ska inte öppna RoboLådorna. Legosoldaterna uppfattade inte hela av hans sista varning, och Soldaten tror att framtids-Teknikern ville att de ska öppna lådorna.

Sidor

Trivia

Externela länkar

Se också