Mærke-værktøj

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
LÆR HVORDAN DU DEBATTERER EFFEKTIVT MED MÆRKER. Tilknyt hvilken som helst bruger-genereret tekstur til visse genstande! Det er en hel ny måde at påvirke folk på og skade dem.
— Mærke reklametekst

Mærke-værktøjet er et enkeltbrugs-værktøjsgenstand repræsenteret af en rød værktøjskniv ovenpå en afpillet dekal af Team Fortress logoet. Mærke-værktøjet kan blive brugt til at spraye en selvvalgt tekstur (eller 'dekal') på kvalificeret genstande. Køber man hvilken som helst genstand, som Mærke-værktøjet kan bruges på, fra Mann Co. Butikken, får man også et gratis Mærke-værktøj foræret

Mens man bruger værktøjet, vil spilleren blive guidet gennem trinene for at få deres billed på genstanden. De accepterede filtyper er:

  • .jpg
  • .bmp
  • .tga
  • .vtf

Billeder, der er for store, eller har underlige aspekt-forhold, kan blive strukket ud eller beskåret for at tilpasse 256x256 firkanten. I forhold til genstanden, vil dekalen blive tilknyttet anderledes, tjek den specifikke genstandsside for at se en skabelon, der viser de mest effektive dekalskabeloner. Når dekalen er blevet valgt, kan billedet blive filtreret via forskellige muligheder og endelig tilknyttet genstanden.

Det er værd at notere, at med bortskaffelsen af den malerlige effekt, kan du ikke længere skabe fuldfarverige dekaler og er i stedet begrænset til fem, eller deromkring, farver. Genstande, som havde en dekal tilknyttet før den malerlige effekt blev bortskaffet, vil bibeholde deres originale farve.

Sidst, men ikke mindst, skal alle billeder tilknyttet med Mærke-værktøjet indordne sig efter Steam Abonnement Aftalen (Engelsk), som skrevet i Terms of Service, når du tilknytter din dekal.

Brugbare genstande

Demonstration

Opdateringshistorik

13. oktober 2011-opdateringen (Manniversary-opdatering & udsalg)

  • Mærke-værktøjet blev tilføjet til spillet.

17. oktober 2011-opdateringen

  • Fjernede den malerlige filter mulighed på Mærke-værktøjet.

Fejl

  • Genstande der kan tilknyttes dekaler, kan have det forkerte dekal fra klientens udsyn, hvis mange folk har den samme genstande på den samme server.
  • Genstande, som der er blevet brugt Mærke-værktøj på, viser ikke dekalen i bytte-interfacet til nogen af handelspartnerne.

Galleri