Decal-gereedschap

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search

De Decal-gereedschap is een gereedschap dat één keer gebruikt kan worden. De Decal-gereedschap kan worden gebruikt om eigen afbeeldingen te plaatsen op de voorwerpen die dit toelaten. Door een voorwerp te kopen in de Mann Co. Winkel dat een Decal-gereedschap nodig heeft krijgt de speler een Decal-gereedschap er gratis bij.

Wanneer de Decal-gereedschap wordt gebruikt, zal de speler stap voor stap worden begeleid in het plaatsen van een eigen afbeelding op het voorwerp. De typen bestanden die zijn toegelaten zijn:

  • .jpg
  • .bmp
  • .tga
  • .vtf

Afbeelding die te groot of raar gedraait zijn kunnen worden uitgerekt of kleiner gemaak worden om in het 256x256 plaatje te passen. De grootte veranderd afhankelijk van het voorwerp waarop het gebruikt wordt, kijk op de specifiek voorwerppagina voor een sjabloon voor de meest efficiënte afbeeldingsjablonen. Als de afbeelding eenmaal is gekozen kan hij worden gefiltert met behulp van verschillende opties en dan op het voorwerp toegepast worden.

Het is het waard om op te merken dat met de verwijdering van "Painterly effects", het niet langer mogelijk is om vol gekleurde afbeelding te gebruiken, in plaats daarvan kun je nu uit ongeveer vijf kleuren kiezen

Ten slotte moet iedere afbeelding voldoen aan de Steam Subscriber Agreement (Engels) zoals in de algemene voorwaarden van de dienst voldoen.

Bruikbare voorwerpen

Demonstratie

Updateverleden

13 oktober 2011-patch (Ceremannie Update & Uitverkoop)

  • De Decal-gereedschap is toegevoegd aan het spel.

17 oktober 2011-patch

  • De painterly effects zijn van het spel verwijderd

Galerij