Halshuggning

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
There can be only one! ...Eye...
Demoman

När Demoman ska håna med Eyelander svärdet draget, tar Demoman/sv sitt svärd i ena handen, snurrar runt det, och sedan hugger det horisontellt i nackhöjd, och halshugger en långsam, omedveten eller helt enkelt otursam fiende, om han står framför honom då han svingar svärdet. Han använder sedan fingrarna för att göra svärdet rent, och intar normal ställning igen. Man måste döda någon med hjälp av det här hånet för att låsa upp 'Scotch Tap' framsteget.

Eftersom detta är ett hån kan detta fortfarande användas under förnedringen (fastän man ej bär runt på vapnet) för att döda det vinnande lagets lagmedlemmar när de rusar in i er bas, liksom under dödlägen, även om framsteget inte kan uppnås vid dessa tillfällen.

Att döda en spelare med hjälp av hånet lägger till ett huvud till Eyelanders mätare, men räknas inte för några framsteg där dödande med Eyelander finns med.

Det här hånet kommer fortfarande att halshugga om målet står rakt över eller rakt under Demoman.

Skador

Skador är ungefärliga och uppskattas med hjälp av tester med gemenskaper.

Funktionstider

  • Attackintervall: 5

Alla tider är i sekunder. Tider är ungefärliga och uppskattas med hjälp av tester med gemenskaper.

Relaterade Framsteg

Skotsk Heder
Skotsk Heder
Njut av att slakta dina fiender med Ögländaren.

Trivialiteter

  • Halshuggna modeller har helt enkelt många brännpunkter fastklämda runt huvudet. Resultatet är ett kalt, ihopkrympt huvud.
  • Det finns en"halshuggen" moddel bland spelfilerna som avbildar en huggen hals, besläktad till scenen i "Meet The Spy", vilket antas vara en del av håndödandet.

Demonstration