Beskrivelsesmærke

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Hun vejer ethundred og halvtreds kilogram og affyrer tohundred dollar, værktøjs-tilpasset patroner ved titusind skud i minuttet.
Det koster firehundred tusind dollars at affyre dette våben... i tolv sekunder.
Heavyen, der beskriver sin Rullekanon

Beskrivelsesmærket er en værktøjsgenstand, repræsenteret som to navn- eller adressemærker på et stykke gul snor.

Bruger man dette værktøj i sammenarbejde med en genstand i rygsækken, tillader det spilleren at tildele en selvlavet deskription på 80 tegn eller mindre. At gøre dette vil forbruge Beskrivelsesmærket og fjerne den fra spillerens rygsæk. Genstande med selvlavet deskriptioner, kan kun blive ført tilbage til deres deres originale tilstand, hvis de også har et Navneskilt tilknyttet til sig. Dette kan blive gjort i rygsækken, ved at klikke på genstanden i tale og så på "Gendan"-knappen. Efter denne handling, vil Beskrivelsesmærket dog ikke blive returneret til spilleren.

Tilknytter man en selvlavet deskription til en genstand, vil der blive placeret anførelsestegn omkring den nye deskription, og den normale deskription vil blive udskiftet, hvis der er nogen. Alle ekstra effekter på genstanden (som for eksempel +25% maks. helbred) vil blive vist under den nye deskription, imens tællerne på alle Sære genstande vil forekomme over den nye deskription. Deskriptionsmærker kan stadig blive brugt på genstande, der allerede har en selvlavet deskription tilknyttet.

Hvis et Beskrivelsesmærke er brugt på en standard genstand, bliver genstanden en unik genstand, hvorefter spilleren efterfølgende finder en ny original genstand som genstandsdrop. Den fornylig beskrevet genstand, vil stadig eksistere separat til den originale standard genstand. Spilleren kan så vælge, hvilken genstand de vil bære gennem udstyrsmenuen. Til og med Über-opdateringen, kan navngivet eller beskrevet Standard våben, bruges til smedearbejde og laves til Skrotmetal.

Eksempel

Backpack Bushwacka.png
 Løvbaskeren 
Niveau 5 Kukri
Når våbenet er aktivt:
Skader kritisk, når det normalt ville gøre mini-kritisk skade
Ingen tilfældig kritisk skade
20% sårbarhed over for skade for bæreren
 
"Se DET HER er en Kniv!"

Demonstration

Opdateringshistorik

27. oktober 2010-opdateringen (Scream Fortress-opdateringen)

  • Denne genstand blev tilføjet til spillet.

2. december 2010-opdateringen

  • Tilføjede tjek for at undgå kontroltegn fra bruger-givet genstandsnavne og deskriptioner (udbyttet med mellemrum).

23. december 2011-opdateringen

  • Redigerede genstandsnavne og -deskriptioner, som indeholdte grave accenter (’), så de bruger enkelt anføringssmærker (').

14. februar 2011-opdateringen

  • [Udokumenteret] Granatkastere, Pistoler og Haglgevær, der bruger Navneskilt eller Beskrivelsesmærke, kan nu bruge c_model ækvivalenterne ordenligt.

23. juli 2012-opdateringen

  • [Udokumenteret] Nedsatte prisen for et Beskrivelsesmærke.

Fejl

Noter

Se også