Leírás-cédula

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Ő (nő) százötven kilogramm és kétszáz dollár, egyedi kialakítású töltényt lő ki tízezer lövedék per perc sebességgel.
Négyszázezer dollárba kerül ezzel a fegyverrel lőni... tizenkét másodperccig.
A gépágyús leírja a gépágyúját

A Leíró cédula egy eszköz , ami kettő névcédulával egy sárga madzagal van jelképezve.

Ezt a tárgyat használva egy kompatibilis tárgyon megengedi, hogy egy egyedi leírást adjunk neki (80 vagy kevesebb karakter hosszú). Ha elhasználod el fog tünni a játékos hátizsáklyából. Tárgyak egyedi leírással csak akkor változtathatóak vissza az eredeti állapotukra, ha egy névcédula is el lett használva rájuk. Ezt a hátizsákban lehet megtenni a szóban forgó tárgy rákattintásával azután a "visszaállítás" gombra kattintva Ennek során azonban nem fog a leíró cédula viisza kerülni a játékoshoz.

Elhasználva a cédulát ez idéző jelet fog rakni az új leírás köré, és lecseréli az alap leírást, ha van a tárgynak. Bármi külön-effekt (mint például +25% max health) az új leírás alatt lesz, míg a számláló bármi fura tárgynál az új leírás felett lesz. Leíró cédulákat ugyanúgy el lehet használni egy olyan tárgyra, amire már egy el lett használva.

Ha a Leíró cédula egy alap tárgyra lett használva, egyedi minőségű lesz és a játékos késöbb meg fogja találni dropként. A frissen átírt tárgy egy különálló tárgyként fog létezni, az eredeti alap tárgyat érintetlenül hagyva. Majd a játékos választhat,hogy melyiket akarja használni a karakter felszerelés menüjében. Az Űber frissítés után az átnevezett vagy leírt alap fegyvereket el lehet hesználni kraftolásban Scrap Metal készítésére.

Példa

Backpack Bushwacka.png
 Bozótverő 
Szintű 5 Kukri
Amikor a fegyver aktív:
Mini-crit helyett critel
Nincsen random crites ütés
20% sebezhetőség a viselőn
 
"EZ most már egy kés!"

Demonstráció

Frissítési előzmények

2010. Október 27-i Javítás (Scream Fortress Update)

  • Ez a tárgy hozzáadva a játékhoz.

2010. December 2-i Javítás

  • Hozzáadva ellenörzés felhasználó által megadott vezérlőkarakterek megelőzésére.

2011. December 23-i Javítás

  • Szerkesztett tárgy nevek és leírások amelyek tartalmaztak 'tompa ékezetet' (’) át lettek cserélve aposztofokra (').Edited item nvevek and descriptions that contained grave accents (’) to use single quotation marks (').

2011. Február 14-i Javítás

2012. Július 23-i Javítás

  • [Nem dokumentált] Leíró cédula árát csökkentették.

Bugok

Jegyzetek

Lásd még