Beschrijvingsplaat

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
She weighs one hundred fifty kilograms and fires two hundred dollar, custom-tooled cartridges at ten thousand rounds per minute.
It costs four hundred thousand dollars to fire this weapon... for twelve seconds.
De Heavy die zijn Minigun beschrijft.

De Beschrijvingsplaat is een gereedschap. Het is bestaande uit twee naam- of adres plaatjes, vastgeknoopt aan een geel draadje.

Bij het gebruik van de beschrijvingsplaat samen met een ander voorwerp wordt het de speler toegestaan om een aangepaste beschrijving voor dit voorwerp te geven met 80 of minder karakters. Als dit wordt gedaan, zal de beschrijvingsplaat worden opgebruikt en zal het uit de rugzak van de speler worden verwijdert. Voorwerpen met aangepaste beschrijvingen kunnen terug naar hun originele staat worden gehaald als er ook een naamplaatje op het voorwerp is gebruikt. Dit kan worden gedaan door in de rugzak op het voorwerp te klikken en vervolgens op herstellen te klikken. Als dit wordt gedaan, wordt de beschrijvingsplaat niet teruggegeven aan de speler.

Het toepassen van een aangepaste beschrijving op een voorwerp zal aanhalingstekens plaatsen rond de nieuwe beschrijving, en zal ook de oude beschrijving verwijderen als deze er was. Overige extra effecten die het voorwerp heeft, zoals +25% maximale gezondheid zullen boven de nieuwe beschrijving worden geplaatst. Onder de nieuwe beschrijving wordt het dodenaantal geplaatst bij elk vreemd wapen. Beschrijvingsplaten kunnen ook gebruikt worden op voorwerpen die al een beschrijvingsplaat in gebruik hebben.

Als een beschrijvingsplaat wordt gebruikt op een standaardwapen verandert het wapen in Uniek en naderhand kan door middel van het voorwerpvindsysteem een nieuw standaardwapen worden gevonden. Het nieuwe beschreven voorwerp zal apart bestaan naast het standaardwapen. De speler kan zo kiezen welk wapen hij of zij wil dragen. Door de Über Update kunnen genoemde of beschreven standaardwapens gebruikt worden in het ontwerpen van schroot.

Voorbeeld

Backpack Triboniophorus Tyrannus.png
 Triboniophorus Tyrannus (Klassiek)
Level 67
 
"Ik zal hem Squishy noemen en hij zal van mij zijn en hij zal mijn Squishy zijn."

Beperkingen

Voorwerpen die niet kunnen worden beschreven zijn:

Updateverleden

27 oktober 2010-patch (Scream Fortress Update)

  • Dit voorwerp was toegevoegd aan het spel.

2 december 2010-patch

  • Controle toegevoegd om te voorkomen dat stuurcode wordt gebruikt voor beschrijvingen en namen (deze stuurcode wordt vervangen door spaties).

23 december 2011-patch

  • Naamplaten en beschrijvingsplaten zijn gewijzigd die accenttekens bevatten door ze te vervangen met een aanhalingsteken (').

14 februari 2011-patch

  • [Onbeschreven] Granaatwerpers, pistolen en shotguns gebruiken nu het c_model gelijkwaardig.

23 juli 2012-patch

  • [Onbeschreven] De prijs van beschrijvingsplaten zijn gedaald.

Demonstratie

Bugs

  • Beschrijvingsplaten die zijn gebruikt op klassieke wapens na 15 maart 2011-patch kunnen niet meer worden verwijdert.
  • Beschrijvingsplaten kunnen alleen worden verwijdert van voorwerpen die ook een naamplaat hebben.
  • Bij het drukken van "Backspace" zal het voorwerp worden verwijdert. Ook wordt gevraagd om het voorwerp te verwijderen wanneer je backspace drukt op het voorwerp waarmee je de beschrijvingsplaat gebruikt.

Zie ook