Beskrivningslapp

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Spot on!
Krypskytten om en fin, ordad beskrivning

En Beskrivningslapp är ett verktygsföremål. Det ser ut som två namn, eller adress, lappar på en bit gul tråd.

Om man använder detta föremål tillsammans med ett föremål i ryggsäcken, tillåter det spelaren att ge en anpassad beskrivning med upp till 80 tecken. Då man gör detta kommer Beskrivningslappen tas bort från spelarens ryggsäck. Föremål som har en anpassad beskrivning, kan endast återställas till dess ursprungliga stadie om de också har en Namnlapp på dem. Detta kan göras i ryggsäcken genom att klicka på Återställ knappen. Beskrivningslappen kommer inte att återfås utav spelaren.

Då man anpassar en beskrivning kommer detta placera citattecken runt beskrivningen och ersätta standarden, om en sådan finns. Extra effekter på föremålet (så som +25% maximal hälsa) kommer att visas under den nya beskrivningen, medan dödsräknaren på alla Märkliga vapen kommer att visas över den nya beskrivningen. Beskrivningslappar kan fortfarande användas på föremål som redan har en anpassad beskrivning.

Pm en Beskrivningslapp används på ett Standardvapen kommer det vapnet att bli unikt och spelaren kommer därefter att hitta det nya vapnet via upphittarsystemet. Det nyligen beskrivna föremålet kommer att existera separerad från standardvapet. Spelaren kan även välja vilket föremål det vill använda i utrustningsmenyn. Sedan Über Uppdateringen, kan omdöpta eller beskrivna vapen användas för att tillverka Metallskrot.

Exempel

Backpack Triboniophorus Tyrannus.png
 Triboniophorus Tyrannus (Vintage)
Nivå 67
 
"I shall call him Squishy and he shall be mine and he shall be my Squishy."

Behörighet

Föremål som inte kan beskrivas inkluderar:

Uppdateringshistorik

27 Oktober, 2011 Patch (Scream Fortress Uppdateringen)

  • Detta föremålet lades till i spelet.

December 2, 2010 Patch

  • Lade till en check för att hindra kontrolltecken från användargivna namn och beskrivningar (ersattes med mellanrum).

Februari 14, 2011 Patch

  • [Odokumenterad] Granatkastare, Pistoler och Hagelgevär som använder Namn eller Beskrivningslappar använder nu den korrekta c_model ekvivalenten.

Buggar

  • Beskrivningslappar som användes på vapen, som blev Vintage efter Mars 15, 2011 Patch, kan inte tas bort.
  • Beskrivningar kan bara tas bort från ett föremål som även har ett anpassat namn.

Se även