Regissörens Synvinkel

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Steady, steady!
Krypskytten försöker ta en bild av någonting

Regissörens Synvinkel är ett åtgärdsföremål till alla klasser. Man skaffar den genom att fullborda Reprisframsteget Stjärna i min egen show. När man framför den, sträcker spelaren ut sina armar och formar en fyrkant med sina fingrar.

Relaterade Framsteg

Tf2arrcamera.png Reprisframsteg

Stjärna i min egen show
Stjärna i min egen show
Lägg ner lite tid på att redigera en repris.

Belöning: Regissörens Synvinkel


Demonstration

Uppdateringshistorik

Maj 5, 2011 Patch (Repris Uppdateringen)

  • Regissörens Synvinkel lades till i spelet.

Juni 23, 2011 Patch (Über Uppdateringen)

  • [Odokumenterad] Regissörens Synvinkels ryggsäcksikon blev uppdaterad.

Juni 27, 2011 Patch

  • Uppdaterade det här föremålet till att kunna namnges.

Kuriosa

  • Pyro är den ända klassen som har flera animationer för hånet: en är något feminin och en annan är mer maskulin, vilket leder till mer förvirring angående Pyros kön.
  • Detta är en vanlig filmgest som ofta är stereotypiskt kopplad till regissörer och fotografer. Genom att placera sitt indexfinger på den andra tummen på båda händerna kommer en naturlig fyrkant som härmar en widescreen aspekt av film formas. När man senare placerar "fyrkanten" över en scen eller händelse kan man föreställa sig eller förklara hur en scen skulle se ut för en tittare om denne blir filmad eller fotograferad.
    • Några av klasserna använder en annan metod av gest där båda tummarna läggs mot varandra medan de andra fingrarna är parallella.
  • Det är möjligt att rekonstruera den utdaterade "hånvapenbyte" glitchen genom att välja ett vapen och samtidigt byta det och klicka på åtgärdsknappen.

Galleri