Doom-Mates

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Doom-Mates
DoomMates1.jpg
Tegneserie stripe info
Udgivet: 24, Oktober 2012
Antal sider: 19

Doom-Mates er en tegneserie som blev udgivet den 24 Oktober 2012, som en del af den Fjerde årlige Halloween Special. Den indeholder endnu en konfrontation imellem Merasmus og Soldieren.

Synopsis

Doom-Mates ligger ud med at Merasmus vender tilbage fra WizardCon MCLVI. Mens han er igang med at blive kørt tilbage til sit slot, fejler han i et forsøg på at bruge magi på taxi-chaufføren så han kan få rabat på turen. Merasmus vender tilbage til slottet og finder det i lagt i ruiner af RED Soldieren, med vaskebjørne og et køleskab i forhaven. Merasmus konfronterer Soldieren og får derefter af vide at hans slot nu huserer hver eneste vaskebjørn i Badlands området og at det vil blive bygget om til et fristed. Merasmus får af vide at han må tage det op med park rangeren, som er Soldieren. Efter at Soldieren håner ham, slår det klik for Merasmus og hans spøgelses form sværger at dræbe Soldieren. Soldieren hævder at han vil komme tilbage stærkere end før og citerer en hændelse hvori han tog trolmandens "Dræb mig kom tilbage stærkere piller". I stedet for bestemmer Merasmus sig for at slå alle ihjel som Soldieren holder af.

Tegneserien klipper til Soldieren der står og genfortæller historien til Red Scout og Spy og forklarer hvorfor medlemmer af RED holdet bliver dræbt.

The comic cuts to the Soldier casually retelling the story to the RED Scout and Spy, explaining why the members of the RED team are being killed.

Pages

Trivia

  • Når man prøver at bladre fremad ved den sidste side i tegneserien, vil en af i spil lydeffekterne for at hoppe på en spiller med Mandtræderne blive afspillet.

Eksterne links