Doom-Mates

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Doom-Mates
DoomMates1.jpg
Sarjakuvan tiedot
Julkaistu: 24. lokakuuta 2012
Sivujen määrä: 19
ENOUGH! Do you think you can bully Merasmus like he's some cheap parlor magician?
Merasmus

Doom-Mates on sarjakuva, joka julkaistiin 24. lokakuuta 2012 osana Neljättä Vuosittaista Halloween-Spesiaalia. Siihen sisältyy taas yksi Merasmuksen ja Soldierin yhteenotto, joka saa velhon räjähtämispisteeseen.

Tiivistelmä

Sarjakuva alkaa Merasmuksen paluusta WizardCon MCLVI (1156) -messuilta. Hän on matkustamassa taksilla kotiinsa, yrittäen saada alennusta taksin kuljettajalta taikojansa käyttäen, mutta epäonnistuen siinä. Merasmus palaa hänen linnaansa ja huomaa sen olevan kokonaan rikottu RED Soldierin toimesta. Merasmuksen piha on myös täynnä pesukarhuja ja hänen jääkaappinsa on haudattuna hänen etupihalleen. Merasmus kohtaa Soldierin ja saa pian kaupungin virkamieheltä ilmoituksen, että hänen linnassaan asuu kaikki Badlandsin alueen pesukarhut, ja näin ollen hänen linnastaan tehdään pesukarhupyhäkkö. Merasmusta kehotetaan ottamaan asia puheeksi puistonvartijan, Soldierin, kanssa. Soldierin härnättyä Merasmusta lisää, tämä sekoaa ja muuttuu haamumuotoonsa, vannoen, että tappaa Soldierin. Soldier vastaa Merasmukselle, että hän tulee vain vahvempana takaisin, koska otti tämän "Kill Me Come Back Stronger Pills" -lääkkeitä. Tämän johdosta Merasmus päättää tappaa kaikki, joista Soldier välittää.

Sarjakuva hyppää tästä kohtaukseen, jossa Soldier puhuu RED Scoutille ja Spylle kertoakseen, miksi heitä tapetaan.

Sivut

Triviaa

  • Kun käännät sivua taaksepäin sarjakuvan alussa tai jos käännät sivua eteenpäin sarjakuvan lopussa, kuulet äänen, joka lähtee Miehenpolkijoista kun laskeudut vastustajan päälle.

Katso myös

Linkit