Doomsday

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Doomsday
Sd doomsday ingame 1.png
Grundlæggende information
Banetype Speciallevering
Filnavn: sd_doomsday
Udvikler(e): Valve
Bane-information
Miljø: Landbrugsareal
Scenarie: Dagslys, solskin
Dybt vand: Yes
Bane-genstande
Healthico.png Helbredelsespakker: Smallhealth.png ×8   •   Mediumhealth.png ×3   •   Largehealth.png ×3
Ammoico.png Ammunitionskasser: Smallammo.png ×2   •   Mediumammo.png ×4   •   Largeammo.png ×5
Map Photos
Menu photos sd doomsday.png
Map Overview
Doomsday overview.png
Doomsday sætter BLU mod RED, hvor kun ét hold får æren af at transportere en kuffert fuld af tilbagesendt Mann Co.-australium til den amerikanske abenaut Poopy Joes raket så han kan sendes afsted og jagte den sovjettiske rumabe Vladimir Bananas. Det er den samme konkurrenceprægede indstilling som udsatte månelandingen med tre år da Buzz Aldrin gav Neil Armstrong en suplex ind i en bunke sammenklappede stole ved Astromania '69! Begge hold vil prøve at skaffe det nødvendige sprængstof op ad en urimeligt langsom elevator og ind i Poopy Joes australium-drevne raket til stjernerne.
Doomsday har flere variationer, inklusiv Halloween.

Doomsday er en Special Delivery-bane hvor begge hold prøver at levere en pakke med australium til Poopy Joe som raketbrændstof så han kan nå ud i rummet. Begge hold konkurrerer om at levere australiummet til affyringsplatformen og blive der så de kan indsætte det i raketten og affyre den.

Galleri

Trivia

  • Logoet for Mann Co. Monkeynautics-raketten er baseret på National Aeronautics and Space Administrations (NASA) logo (c. 1959-1982, 1992-nu).
  • Banen har et hemmeligt rum magen til den set i cp_foundry (bag BLUs tilbagevendelsesrum). Det indeholder en BLU Spy som gennemgår et kort med adskillige markeringer. Bag ham er der en række med fire billeder hængt overfor rummet som formentlig afbilder robottiske versioner af Heavyen, Demomanen og Pyroen.
  • Når australiummet samles op vil spillet sige "*Indsæt spiller her* samlede efterretningerne op" fremfor at sige australium. Det er ukendt om dette er med vilje.
  • I tilbagevendelsesomrummets mur er der en noteplade med nyhedsvedhæng omkring forskellige ting såsom at Spytech går konkurs, at bestralium, en erstatning til australium, er farligt og uegnet til brug og en forsvundet-plakat for Instruktøren på.
  • Når raketten affyres er der en bananskræl på bunden af affyringspladsen.
  • Hvis du bruger noclip for at nå eksplosionsstedet når raketten styrter vil eksplosionen slå dig ihjel.

Se også