Porumbei

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Bird.png
Go on, get!
The Engineer shooing away a dove.

Porumbeii apăreau în toate hărțile făcute de Valve, cu exceptția hărților Arena, Targe și Item Test.. Existau 78 de porumbei așezați în total.

Existau două tipuri de porumbei, așezați și zburători. Porumbeii așezați nu se mișcă, nu clipesc sau zboară; ci rămân în aceasi poziție dacă nu sunt atinse sau atacate de un jucător, caz în care vor exploda. Explozia nu cauzează pagube și nu aruncă în spate. Porumbeii care au explodat vor re-apărea la inceputul unei noi runde. Porumbeii zburători apăreau atunci când un Medic sau un Scout este omorât, venind din gibs.

Pe 17 iunie 2011, Site-ul Team Fortress a fost actualizat cu poze a mai multor porumbei și excremente pe pagina principala. În plus, click-ul pe porumbeii așezați duceau către trei poze diferite, cu diferite conotații către Meidc: un spital bombardat, ruinat, o cameră de așteptare și un birou al doctorului, toate părând abandonate.

Pe 20 iunie 2011, porumbeii de pe pagina principală a blog-ului au fost ștersi mulțumită redesign-ului site-ului Team Fortress.

Locații

Vezi locațiile porumbeilor pentru o listă a aparițiilor tuturor porumbeilor.

Istoria actualizărilor

8 iunie 2011
  • [Nedocumentat] Porumbeii au fost adăugați pe toate hărțile făcute de Valve.

10 iunie 2011

  • Rezolvarea unei probleme legate de apariția mai multor entități care nu erau necesare între mini-runde.

17 iunie 2011

  • Rezolvarea opririi unui server în timpul curățării entităților.
  • [Nedocumentat] A fost adăugat un nou model de porumbel cu animații de zbor.


23 iunie 2011 (Actualizarea Über)

  • [Nedocumentat] S-au scos porumbeii de pe hărţile pe care erau plasaţi.

Bug-uri

  • Exista un porumbel aproape de centrul hărții Well care nu poate fi omorâtă, precum se află înauntrul unei cutii invizibile care blochează intrarea si focul de armă. Porumbelul poate fă omorât doar prin săritură lipicioasă și lovirea acesteia cu Cabrul Ullapool sau prin folosirea noclip-ului. Nici un alt porumbel nu mai are această problemă.

Trivia

Galerie

Mai vezi

Referințe

  1. Medic with doves
  2. Meet the Director comic strip