Pachetul Victoriei Doctorului Grordbort

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Acest articol este pentru conţinutul lansat cu actualizarea. Pentru actualizarea în sine, vezi 20 July 2011 Patch.
Dr. Grordbort's Victory Pack
Drg blog.jpg
$19,99 / £14,19 / 16,25 / 1200rub / R$ 66,99 / 68,99
Când workshopul WETA a venit prima dată la noi cu ideea de a asocia câtva din Ip de a-l lor cu noi, nu nea venit sa credem. :D Aceştia sunt tipii care au făcut: In The Name of the King, si pentru că acel film îl include pe Burt Reynolds, a fost o şansă destul de mare să ne introducă lui. Ca să ridicăm acea şansa la 100%, le-am trimis un contract în care le cerem sa îl aducă pe Burt Reynold la fiecare intâlnire de parteneriat. Avocații lor ne-au spus ca defapt ei au făcut alte filme despre regi: Return of the King și King Kong, niciunul nu îl includea pe Burt Reynolds nici măcar într-un rol minor.
Blogul Official TF2

Pachetul Victoriei Doctorului Grordbort este un pachet de obiecte de Soldier apărut in 20 July 2011 Patch. A fost creat în colaborare cu WETA Workshop și Valve, și e bazat pe Dr. Grordbort's Infallible Aether Oscillators.

Obiectele sunt valabile prin drop,craft și cumpărare,ca aproape toate pachetele apărute. Oricine cumpără pachetul prin Mann Co. Store o să primeasca Dr. Grordbort's Crest. În plus, Daca vizitați standul Weta la Dark Horse booth la Comic-Con 2011 ve-ți obtine un cupon pentru a lua un Genuine Righteous Bison/ro gratis.[1]

Obiectele

Cow Mangler 5000 Mutilatorul de Vaci 5000
Righteous Bison Bizonul Drept
Lord Cockswain's Pith Helmet Pălăria de Deșert a Doctorului Grordbort
Lord Cockswain's Novelty Mutton Chops and Pipe Lord Cockswain's Novelty Mutton Chops and Pipe
Dr. Grordbort's Crest Insigna Doctorului Grordbort

Trivia

  • Obiectele au dispărut din lumea Doctorului Grordbort așa cum spune chiar el in manifestul său. Se presupune că racheta care ducea obiectele a trecut printr-o gaură de vierme.

Galerie

Referințe

  1. "Get Your Free TF2 Righteous Bison at Comic-Con", Dr. Grordborts.com. Accessed July 21, 2011.

Link-uri externe