Andejournal

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Bonus-ænder!
Merasmus

Andejournal er en fællesskabs-lavet handlingsgenstand til alle klasser. Det er en gul, gummiand, som fastsættes til spillerens bryst, analogt til et emblem eller en medalje.

Denne genstand har adskillige egenskaber, som inkluderer at forhøje drop-raten for ænder og vise en tæller, navngivet Anderækker, under en Andejournal begivenhed. Når som helst, begivenhed eller ej, kan en Andejournals-ejer kigge på Andejournal ledertavlen og bærer Andejournalen som en Støjskaber.

Andejournalen blev bidraget til Steam-værkstedet.

Deskription

Når den er båret, vil Andejournalen fremstå som en gummiand i den samme modelplacering som emblemer, Medaljer, Bombinomicon, og andre bryst-placeret genstande. Derudover, som en handlingsgenstand i stedet for en kosmetisk genstand, kan en Andejournal blive båret samtidig med alle de andre genstande (dog kan der fremkomme tydelige overlapninger).

En Andejournal har adskillige funktioner, om den er båret eller set på i Rygsækken. Nogle af funktioner er indskrænket til Andejournal begivenheder. Under en Andejournal begivenhed, vil drabet af en karakter resultere i et drop af én eller flere gummiænder. Disse droppet ænder er opsamlingsgenstande, som kan blive samlet op af alle spillere, uanset hold.

Ænder droppet af drab under Andejournal begivenheder, vil matche stilen og holdfarven for den klasse og det hold de var droppet fra. Nogen gange vil en "Bonus And" droppe, akkompagneret af en annoncering af Magikeren Merasmus; bonus-ænder fremkommer i en Quackston Hale variant, og er større end normale ænder.

Ande XP

Ande XP er en form for score baseret på at kreere andedrop og opsamle droppet ænder. Karriere Ande XP score er dokumenteret for hver enkel bruger, og er brugt til at rangere spillere mellem deres venners Ande xp score, og for at rangere Andejournalens level. Scoren af Ande xp er rubriceret i følgende kategorier:

 • Fanget: At samle ænder op, som var droppet af modstanderholdet, der dræbte en af dine holdkammerater vil tildele 3 Ande XP per and.
 • Skabt: Ænder skabt fra at dræbe personer fra modstanderholdet, vil tildele 3 Ande XP per and.
 • Formål: At opsamle ænder, som blev spawnet fra at gøre baneformål, vil tildele 3 Ande XP per and.
 • Quackston Hales: At opsamle Bonus Ænder vil tildele 50 Ande XP per and.
 • Genvundet: At opsamle ænder, som blev droppet af en holdkammerat vil tildele 1 Ande XP per and.
 • Hold-erobret: Holdkammerater der opsamlet ænder, som du skabte vil tildele 3 Ande XP per and.

Spillere kan endda score Ande xp, selv når de ikke ejer en Andejournal. efterfølgende anskaffelse (Engelsk) af en Andejournal vil tillade en spiller at se den dokumenteret score.

Andekraft

Andekraften af en Andejournal relaterer til antallet af ænder, som dropper, når en spiller med den Andejournal dræber en fjende. Jo mere Andekraft, desto flere ænder vil blive droppet ved spillerens drab. Andekraft kan maksimalt blive forhøjet til 5 ved at bruge et antal Andeemblemer på Andejournalen. En forhøjelse af Andekraften vil heraf forhøje Ande XP'et man får fra at dræbe fjender, men også antallet af Ænder, som alle spillere kan opsamle.

Anderække

At bære Andejournalen tillader spilleren at opnå og vise Anderækker, som har den samme funktion som et Drabsrækkesæt, men uden nogen visuel effekt. I stedet for at tælle drab, tæller den det totale antal af ænder kreeret af spilleren fra at dræbe modstandere. Alle drab opnået under effekten af en Anderække, vil vise en and og det total antal af ænder skabt af spilleren i drabsvedlaget.

Andejournal ledertavle

Ser man på Andejournal ledertavlen, som kan blive gjort når som helst ved at bruge Andejournalen i ens inventar, vil vise Ande XP og Ande XP levels i relation til ens Steam Venneliste. Der er også en sektion til at vise en opdeling af ejerens Ande XP, rubriceret ind i de kategorier vist ovenover.

Støjskaber

Analogt til en Støjskabers funktion, vil aktiveringen af handslingsgenstanden forårsage afspilning af én, af adskillige, af de rap-lyde fra Ande-Opsamler Radiobilspillet. Denne handling er tilgængelig når som helst, begivenhed eller ej, med en ventetid mellem rap.

Navn Billed Lyde Tilgængelighed
Andejournal Backpack Duck Journal.png Rap 1 Rap 2 Rap 3 Rap 4 Rap 5 Rap 9 Rap 11 Pictogram cross.png  Køb

Rangering

Andejournalen besidder rangs, analogt til et Sært våben, men med ande-relaterede rangeringer, som for eksempel 'Ubaskelig' i stedet for 'Ustoppelig'. Andejournalen forhøjer rangen efter antallet af Ande XP scoret af spilleren, der ejer den.

Den midlertidige rang-titel determinerer præfikset af genstandens navn; e.g. en Andejournal ved Ande XP Level 3 vil fremstå som "Relativt rap Andejournal". Denne proces er analog til processen bag Sære våben. At forhøje rangeringen på en Andejournal er gjort ved at skaffe 5000 Ande xp, over en hvilken som helst periode af tid, hvorefter forhøjelsen vil blive annonceret analogt til en drabrækkes notifikation. Andejournalens præfiks vil ændre sig og Ande Xp'en vil blive nulstillet efter en forhøjelse i rangering. Disse kategori-statistikker er forhøjet, selv hvis spilleren ikke ejer en Andejournal; dog, kan de kun ses, ved at eje mindst én.

Rang Ande-XP level Navn
0 0
1 1 Krummejagtende
2 2 Lidt andet
3 3 Relativt rap
4 4 Nogenlunde rapværdig
5 5 And-erkendt
6 6 Velandset
7 7 Positivt padlende
8 8 Perfekt pudset
9 9 Andelækker
10 10 Raptastisk
11 11 Skandaløs
12 12 Fjerforpjuskende
13 13 Dunsmeltende
14 14 Fjerryddende
15 15 Landterlig
16 16 Rapforisk
17 17 Positivt andstemt
18 18 Andedarisk
19 19 Spekrapulær
20 20 Quackstons egen

Stile

Hovedartikel: Stile
Stile
RED Duck Journal None.png
RED Duck Journal Scout.png
RED Duck Journal Sniper.png
RED Duck Journal Soldier.png
RED Duck Journal Demoman.png
RED Duck Journal Medic.png
RED Duck Journal Heavy.png
RED Duck Journal Pyro.png
RED Duck Journal Spy.png
RED Duck Journal Engineer.png
Duck Journal Quackston Hale Style.png
Ingen Scout Sniper Soldier Demoman Medic Heavy Pyro Spy Engineer Quackston Hale

Opdateringshistorik

8. december 2014-opdateringen (End of the Line-opdateringen)

 • Tilføjede Andejournalen til End of the Line begivenheden.
 • [Udokumenteret] Salg af Andejournalen støtter End of the Line holdet.

9. december 2014-opdateringen

 • Fiksede at man kunne opgradere en Andejournals stats fra ænder skabt på en server ved brug af sv_cheats.

10. december 2014-opdateringen

 • Fiksede at Formål ledertavlen ikke opdaterede for baneformåls-ænder.
 • [Udokumenteret] Gjorde så Andejournalen kan navngives.

5. januar 2015-opdateringen

 • [Udokumenteret] Ænder bliver ikke længere droppet efter en spiller er dræbt.

7. januar 2015-opdateringen

 • [Udokumenteret] Fjernede Andejournal begivenheden fra forsidemenuen.
 • [Udokumenteret] Fjernede Andejournalen fra Mann Co. Butikken.

Ubrugt indhold

 • Der er to ubrugte varianter af Andejournalen.
  • Den første variant er en gul and, som ikke er brugt i nogen af stilene.
  • Den anden variant er ikke implementeret som model, men teksturen for den forbliver. Teksturen er sat op til at kunne blive malet, og inkluderer frasen "Let's eat!!!"(sic), som er en varemærkefrase fra Chica (Engelsk), en af fjenderne fra Five Nights at Freddy's serien.

Noteringer

 • Andejournalen inkluderer to rygsæk-ikoner, en som er brugt i Steam-inventaret, rygsækken og Mann Co. Butikken (før den blev fjernet) og en brugt til karakterens Udstyrs-skærm og ved inspiceringen en andens udstyr.

Galleri

Se også