Duelminispil

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Når alt kommer til stykket, og så længe der er to folk tilbage på denne planet, er der bare en eller anden, der vil have den anden død.
Sniperen

Duelminispillet er en brugbar genstand, der giver spilleren mulighed for at udfordre en anden spiller til en duel. Dette punkt er begrænset til 5 anvendelser. Dens rygsæk ikon vises som to krydsede hold-farvet Ambassadører.


Genstanden skal være udstyret i Handlingerne på den klasse som spilleren i øjeblikket er, eller den kan også aktiveres fra Rygsækken ved at højre-klikke på genstanden og klikke på Anvend, mens man er forbundet til en server. Når den er aktiveret, vil spillet spørge om, hvis spilleren ønsker at udfordre nogen på deres venneliste, dermed skal de være inde i Team Fortress 2 på det tidspunkt, eller nogen på den server, du spiller på. En meddelelse vil poppe op, når udfordringen er aktiveret, og den valgte spiller kan så vælge at acceptere eller afvise udfordringen. Efter at have accepteret en duel, vil der være en mulighed for at låse begge spillere til en bestemt klasse for hele spillet (Klasse-udvælgelses skærmen kan blive åbnet, men det vil ikke ændre noget), hvis en klasse-låst udfordring er valgt. Hvis spilleren udfordre en person på en server, vil alle, der i øjeblikket er i serveren få det at vide. Kun en spiller kan være i en duel på det tidspunkt, men der kan stadig være flere dueller på én gang i den same server.

Hvis begge spillere accepterer, begynder duellen. Denne genstand vil ikke blive forbrugt, hvis den anden spiller afviser duellen. Ved slutningen af runden, vinder den, der har flest Duel point. Drab eller hjælpe-drab mod modstanderen, sammen med "gjorde det af med" drab, er 1 point værd.

Genstandens mængde reduceres ikke, hvis serveren skifter bane, en af spillerne bliver sparket ud fra serveren, eller hvis scoren står 0-0 i slutningen af runden. Men i tilfælde af andre uafgjorte scores (som 1-1 eller 5-5), er genstanden forbrugt.

Når en duel er accepteret eller afvist, kan den klasse man er, sige noget særligt.

Duel førertavlen kan ses her (Engelsk), det er en liste over de spillere, der har vundet flest dueller. Hver dag, kan spillere over hele verden, som har vundet flest dueller fra dagen før, få Duelist hatten.

Gameplay

Målet er at opnå Duel Point ved at dræbe den modsatte Duellere eller hjælpe med deres død. Spillerens modstander vil have et ikon over deres hoved for at identificere dem. Det ligner et dominerings ikon. Resultattavlen vil også skifte for at vise mængden af Duel Point fra hver spiller, der erstatter de sædvanlige informationer til rådighed via det. Desuden vil begge parter få besked via pop-up-besked med hvert point, der er scoret.

Den, der har flest duel point ved afslutningen af den runde vinder. Alternativt, hvis en af dualisterne forlader serveren eller holdne ændres, vil deres modstander vinder, uanset om de skifte tilbage eller igen (herunder brug af "Forsøg igen" inde i Udvikler konsolen).

Duel Mini-Spillet annulleres, hvis en af dualisterne er sparket ud fra serveren, serveren nulstilles, eller banen skifter, selv om duellen fortsætter hvis spillerne stemmer for at genstarte banen. Hvis ingen af spillerne scorer drab eller hjælpe-drab, medvirker (en uafgjort af 0-0) mod den anden, før den runde slutter, kan duellerens Mini-Spil ikke anvendes. Men hvis duellen er uafgjort for noget ud over 0-0 når runden slutter, vil det tælle til spillerens statistik og duel Mini-Spillet vil ikke blive refunderet.

Lyde

Ledsaget af et klasse tilbagekald.

Vinder emblemer

Uanset resultatet, Efter at have afsluttet deres første duel, får spilleren et Bronze-duelemblem. Det emblem vil også kunne stige op dets niveau med hver tiende sejr. Når dette sker, får spilleren en tilfældig genstand sammen med et andet "Duelminispil" med 5 brug. Disse genstande er annonceret til serveren som "%spillernavn% har fået:%GenstandsNavn%", snarere end den sædvanlige "har fundet" skabelon. På et niveau 25, 50, og 75 vil emblemet stige i kvalitet. Efter dette, vil emblemet fortsætte med at stige op i niveauer til den når niveau 100, men vil ikke længere ændre. Duelemblemer viser øjeblikket kun sejre, ikke tab.

Level 1
(play a duel)
Bronze Dueling Badge Bronze-duelemblem
Level 25
(win 240 duels)
Silver Dueling Badge Sølv-duelemblem
Level 50
(win 490 duels)
Gold Dueling Badge Guld-duelemblem
Level 75
(win 740 duels)
Platinum Dueling Badge Platin-duelemblem

Demonstration

Opdateringshistorik

30. september 2010-opdateringen (Mann-Conomy Update)
 • Duel Mini-Spillet udkom.

6. oktober 2010-opdateringen

 • Under en duel, kunne Duel Mini-Spils genstanden bruges til at indlede, at den ikke kunne slettes, byttes eller smedes.
 • Dueling Mini-Game now drops with 5 uses.

3. november 2010-opdateringen

 • Rettet en fejl, der forhindrede Mac spillere fra at kunne se i-spil meddelelserne for genstande, dueller, osv.

17. december 2010-opdateringen

 • Tilføjet en førertavle så man kan se, hvor mange dueller spillere har vundet i sin tid.

22. december 2010-opdateringen

 • Hvis runden ikke var fuldt i gang, kunne en duel ikke påbegyndes.
 • Udfordre man en person til en duel, som også har udfordret dig, starter duellen automatisk.
 • Hvis et server plugin tvinger dig til at skifte hold, blive din duel givet tilbage for et andet brug.

3. januar 2011-opdateringen

 • Duel resultat meddelelser viser nu vindernes Steam profilbilleder.

14. april 2011-opdateringen (Hatless Update)

 • Tilføjet klasse specifikke dueller.

18. juli 2011-opdateringen

 • Opdateret dueller med en kort duel bandlysning, hvis taberen skifter hold eller forlader serveren under duellen.

Fejl

 • Hvis holdene er forvrænget efter en duel er sat op, kan begge duellere være på samme hold, men duellen er ikke afsluttet.

Trivia

 • Hvis badget er slettet, vil en ny blive tildelt Efter at have afsluttet en anden duel. Dette nye skilt vil have den samme statistik som den gamle, men en ny "dato modtaget".
 • Den unikke svar tales af nogle klasser under initialisering af en duel. Det er faktisk gamle lydklip, der er forblevet ubrugt - i nogle tilfælde i år - indtil indførelsen af mini-spillet.
 • Det blev sagt i et interview med Gabe Newell, at duel Mini-Spillet var fra en fuld spil-modes idé. Gabe Newell antydet også muligheden for at tilføje andre mini-spil i fremtiden. [1]

Galleri

Se også

Referencer