Dynamiittipaketti

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Warning: Display title "Dynamiittipaketti" overrides earlier display title "Dynamiitti-nippu".
No tuo on kerrassaan dynamiittia!
Engineer

Dynamiitipaketti, tunnetaan myös TNT Pakettina tai MIRV-kranaattina, on romutettu toissijainen ase Demoman -hahmoluokalle. Se koostuu useasta tikusta dynamiittia, jotka on kiinnitetty toisiinsa nuorasta ja roikkuvat pätkästä nuoraa, jolla Demoman voi itse heittää sen eteenpäin. Toissijainen ase -versiossa on viisi tikkua dynamiittia ja se on kiinnitetty numeeriseen näppäimistöön.

Sen jälkeen, kun ensimmäinen ja suurin räjähdys on tapahtunut, sen kiinnityshihna rikkoutuu ja yksittäiset tikut dynamiittia leviävät ensimmäisen räjähdyksen lähistölle, jonka jälkeen jokainen tikku räjähtää erikseen, tuottaen pienemmän räjähdyksen ja tuottaa hiukan pienemmän räjähdyksen. Dynamiittipakettin rooli kuitenkin korvattiin Tahmapommiheitin -aseella.

Demoman käyttää Dynamiittipaketti -asetta Traileri 1:ssä ja Trailer 2:ssa. Se oli alunperin tarkoitettu olevan kranaatti -ase, mutta se muutettin toissijaiseksi aseeksi Demoman -hahmoluokalle, kun kranaatit romutettiin pois pelistä, mutta myöhemmin ase poistettiin pelistä kokonaan.

Galleria

Trivia

  • Valven taideteos Golden Charity -tapahtumaan kuvaa Demoman -hahmoluokan juuri täjäyttämässä Kultaista Jakoavainta tikulla dynamiittiä.
  • Dynamiittipaketti -aseen voi nähdä Tapaa Demoman -videossa alhaalla oikeankäden puolella kulmassa, kun häntä haastatellaan.
  • Demoman käyttää nippua dynamiittiä, joka muistuttaa kranaatti -versiota, räjäyttäessään veturia End of the Line -videossa.

Ulkoiset linkit

Katso myös