Het Onmogelijke Elimineren

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Het Onmogelijke Elimineren
Eliminating The Impossible.png
Basisinformatie
Gebruikt door: Medic
Gemaakt door: Mnemo
Sith Happens.
tasteekakes
Uitgebracht: 8 maart 2012-patch
Voorwerpen: Privédetective, Nine-Pipe-probleem
Effect: Verminderd het oplossen van een mysterie tot 88%.
Hoe gênant. Ze laten een geleerde ontsnappen met de papieren!
The Medic bij het oplossen van een zaak.

Het Onmogelijke Elimineren is een voorwerpset voor de Medic. Het effect van de set is dat de Medic een mysterie tot 88% sneller kan oplossen. Dit gebeurt echter alleen als je zowel de Privédetective als het Nine-Pipe-probleem draagt. Het Onmogelijke Elimineren werd toegevoegd tijdens de 8 maart 2012-patch, toen ook de Privédetective werd toegevoegd aan het spel. Het Nine-Pipe Probleem was al een jaar eerder toegevoegd tijdens de 7 april 2011-patch.

Naast het effect van het verminderen voor het oplossen van een mysterie veranderen ook de beschrijvingen van de Goldfish, Pocket Lint, Cheese Wheel, Banana Peel, Barn Door Plank, Secret Diary en de Damaged Capacitor. Dit zijn allen een ontwerp ingrediënt, toegevoegd tijdens de 19 juni 2012-patch.

Hoofdartikel: Voorwerpsets
Het Onmogelijke Elimineren
Item icon Nine-Pipe Problem.png
Effect

Vermindert mysterieoplossingstijd met tot 88%

Updateverleden

8 maart 2012-patch

  • Het Onmogelijke Elimineren werd toegevoegd aan het spel.

20 juni 2012-patch

  • [Onbeschreven] Als Het Onmogelijke Elimineren actief is veranderd het de beschrijvingen van de ontwerp ingrediënten toegevoegd tijdens de 19 juni 2012-patch. Dit geldt dus voor de Goldfish, Pocket Lint, Cheese Wheel, Banana Peel, Barn Door Plank, Secret Diary en de Damaged Capacitor.

21 juni 2012-patch

  • [Onbeschreven] Het effect van het verminderen van ee mysterie is toegevoegd.

Trivia

  • De set is gebaseerd op de fictieve detective Sherlock Holmes. Ook de naam is te herleiden naar een bekende uitspraak van Holmes: "Als je het onmogelijke hebt geëlimineerd, wat er ook over blijft, hoe onwaarschijnlijk ook moet de waarheid zijn."