Engineer-opdateringen

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Denne artikel er om indhold udgivet i en større opdatering. For selve opdateringen, se 8. juli 2010-opdateringen.
Link til engelsk side
Lad os sige du har to ting: En ideel hånd, og en genial opfinder som bedstefar. En dag støder du på en arbejdstegning til en mega-fed robothånd, som skal erstatte en armstump. Vent, du har tre ting: Hånden, bedstefaren og en sav.
TF2 Officiel Blog

Engineer-opdateringen (Engelsk) var en stor indholds-opdatering, der fokuserede på Engineer. Opdateringen blev annonceret d. 5. juli, 2010, og blev udgivet med 8. juli 2010-opdateringen.

I stedet for at annoncere det nye indhold til opdateringen regulært, blev nyt indhold annonceret hver gang 25 Gyldne Skruenøgler blev fundet.[1] Med 100 Skruenøgler i alt, var der 4 annonceringer før den endelig udgivelse af opdateringen.

Baggrund

Gyldne Skruenøgle

Gylden Skruenøgle

Den Gyldne Skruenøgle er en Skruenøgle-udbytter til Engineer. Den har samme skade og egenskaber som den normale Skruenøgle, men forvandler alle fjender den dræber til solide gyldne statuer.

Den Gyldne Skruenøgle er angiveligt lavet af Australium. Den kunne kun opnås igennem Smedearbejde, med en meget lille chance for at fremkomme som resultatet af hvilket som helst smedeforsøg. Kun 100 Gyldne Skruenøgler blev tilfældigt tildelt til spillere gennem smedearbejde. Selvom den Gyldne Skrunøgle har været i Genstands-skemaet siden d. 1.juli, 2010, begyndte Gyldne Skruenøgler ikke at droppe indtil d. 4. juli, 2010. Den sidste Gyldne Skruenøgle blev fundet d. 8. juli, 2010, og den kan ikke længere opnås. En liste over alle, som fandt en Gylden Skruenøgle kan blive fundet her (Engelsk).

Annonceringer

Engineer-opdateringssiden begyndte officielt d. 5. juli, 2010, som annonceret i en TF2 Officiel Blog post "Engineer -opdatering: Dag en (Engelsk)". Opdateringen blev udgivet d. 8. juli.

Den fællesskabs-lavede bane Coldfront blev også tilføjet i opdateringen, men blev ikke nævnt af Valve.

Tilføjelser

Våben

Hovedartikel: Våben
Frontier Justice Præriens Hævn
Wrangler Fjernbetjeneren
Southern Hospitality Sydens Velkomst
Gunslinger Roprotesen
Golden Wrench Den Gyldne Skruenøgle
Noter Faktisk tilføjet med 1. juli 2010-opdateringen.

Baner

Hovedartikel: Liste over baner
Navn Billede Spiltilstand Filnavn
Coldfront Coldfront5.png Kontrolpunkt
Controlpoint.png
cp_coldfront
Hightower Hightower.png Lastkapløb
RED Bombcart.pngBLU Bombcart.png
plr_hightower
Thunder Mountain PL Thunder Mountain.png Last
BLU Bombcart.png
pl_thundermountain
Upward Engineer Update Upward.png Last
BLU Bombcart.png
pl_upward

Præ-annoncerings referencer

Selvom officielt annonceret d. 5. juli, 2010, har der været adskillige referencer lavet af Valve før udgivelsen.

Reparerings-knuden (kasseret)

Reparerings-knuden

D. 2. marts, 2010, publicerede Valve en post på TF2 Officiel Blog, Dammit dammit dammit dammit! (€n), der beskrev en ide til en ny Engineer bygning, Reparerings-knuden. Ideen blev frakastet efter testing.

Reparerings-knuden genoptrådte i videoen, som akkompagnerede den 119. Opdatering.

En arbejdstegning af Reparerings-knuden fremkommer på Engineer Opdateringssiden (Engelsk), med teksten "...R Arbejd" synligt skrevet over den, og så en anden vinkel af den samme arbejdstegning, på den skjulte Radigan (Engelsk) side, der siger "..LL ALDRIG W...". Det ser ud til at den fulde tekst enten siger "VIL ALDRIG VIRKE" eller "DEN VIL ALDRIG VIRKE".

119. Opdatering

(Engelsk)

D. 5 Maj, 2010, som del af den 119. opdatering (Engelsk), udgav Valve en 26-sekunders teaser (Engelsk) for Engineer-opdateringen. Teaseren indeholdte mange ting, som måske var hints om Engineerens oplåselige våben.

Øjeblikkelig teleport (kasseret)

I et interview (Engelsk), diskuterede Robin Walker en fraskåret og navneløs Engineer bygning, refereret af fællesskabet som Øjeblikkelig teleport, som øjeblikkeligt ville teleportere Engineeren tilbage til sin teleporter udgang.

Mac-opdateringen

Engineeren, som holder Præriens Hævn

(Engelsk)

D. 11. juni, 2010, udgav Valve Mac-opdateringen, akkompagneret af en video, der viste Engineer, som holdte en Præriens Hævn, som ikke havde været annonceret endnu på det tidspunkt.

Skærmbillede fra Robin Walker

D. 27. juni, 2010, Sendte Valve et skærmbillede fra spillet til Apocalypse Gaming Community (Engelsk) som en takkegave for at værte Kamp af Begge Verdener-begivenheden. Skærmbilledet blev akkompagneret af den følgende besked fra Robin Walker: "Vi gav jer ikke et billede af os der sang. Efter noget samtale her, bestemte vi os for, at en sjovere måde at bevise, at I fik trøjerne fra os, er at give jer noget omhandlende den kommende Engineer-opdatering, som kun kunne have kommet fra os. Please find dette noget tilknyttet."

Dette billede teasede, hvad der kunne have været en ny bane, senere afsløret som at være Upward. Det viser også Engineeren med sin værktøjskasse på sin skulder, som teasede den nye bygnings-flytte mekanisme.

Gylden Skruenøgle

D. 1. juli, 2010, udgav Valve en opdatering, som tilføjede et nyt nærkampsvåben til Engineer: Den Gyldne Skruenøgle.

Loose Canon

D. 2. juli, 2010, blev Loose Canon tegneserien publiceret, der lavede spekulation om at starten på Engineer-opdateringen var begyndt.

Paratviden

  • D. 5 juli, 2010, en kort tid før Opdateringens officielle annoncering, postede Shawn (Engelsk) en annoncering til den officielle Team Fortress 2 steam-gruppe kaldt "link", som bestod af tilfældig tekst, der linkede til den officielle Engineer-opdateringsside (Engelsk).
  • Under Engineer-opdateringen, var "Smelt genvundet metal" og "Smelt forædlet Metal" arbejdstegningerne disaktiverede for at stoppe spillere fra at smelte og samle metal hurtigt for at finde en Gylden Skruenøgle.
    • De blev ikke genaktiveret før udgivelsen af Mann-Conomy-opdateringen, næsten tre måneder efter den sidste Skruenøgle blev fundet.
  • Opdateringssidens banner ændrede sig for at indikere opdateringens progression.
    • Sammen med en måler, der repræsenterede antallet af Gyldne Skruenøgler fundet, ville en lyspære lyse op for hver milepæl. På udgivelsesdagen, var de alle tændte.
  • På dag et af Engineer-opdateringen, kan adskillige gule fotografier, der refererer Team Fortress 2's historie blive set, som en stor Australium-klump, adskillige aviser, lejesoldaterne fra 1850'erne, Radigan Conagher der den gamle TFC Skruenøgle, forsamlede TFC-lejesoldater, en Sentry Gun og Last-vogn fra 1850'erne, en dartskive der viser en Australier der bokser en kænguru, adskillige ideer til at redde Abraham Lincoln hvis han ikke var død, kortet over Mann's Land, et billede af en overstreget Reparerings-knude, adskillige fotografier der viser tophatte og i bunden, et billed der viser TFC Engineer og den unge Engineer der prøver sit første par briller, såvel som en avis fra WAR!-opdateringen.
  • En sketch af en Scout-robot fra Mann vs. Machine spiltilstanden kan ses på den originale opdateringsside, baseret på den Vitruvianske Mand som tegnet af Leonardo da Vinci.

Opdateringsgalleri

Skjulte sider

Referencer

Eksterne links

Skjulte links