Engineer-päivitys

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Tämä artikkeli on päivityksessä julkaistua sisältöä varten. Nähdäksesi itse päivityksen, katso 8. heinäkuuta 2010 -päivitys.
Engineer Update Logo.png
Whoooowee, would ya look at that!
Engineer

Engineer -päivitys oli päivitys Engineerille, ja se oli viimeinen luokka, jolle julkaistiin merkittävä päivityspaketti. Päivityksestä ilmoitettiin 5. heinäkuuta 2010 ja se julkaistiin 8. heinäkuuta 2010.

Päivitys ei lisännyt uutta sisältöä säännöllisesti, vaan uutta sisältöä lisättiin aina kun 25 Kultaista jakoavainta oli löytynyt.[1] Koska jakoavaimia oli yhteensä 100, 4 ilmoitusta ilmestyi ennen päivityksen julkaisua.

Tausta

Kultainen jakoavain

Kultainen jakoavain

Kultainen jakoavain on korvaava jakoavain Engineerille. Sillä on sama vahinko ja ominaisuudet kuin tavallisessakin jakoavaimessa, mutta se muuttaa kaikki viholliset jotka kuolevat sen iskusta kultapatsaiksi.

Kultainen jakoavain on "väitetysti" tehty Australiumista. Sen pystyi saamaan vain Luomalla, ja mahdollisuus luoda kultainen jakoavain oli hyvin pieni. Vain 100 Kultaista jakoavainta palkittiin satunnaisesti luomisen kautta. Kultainen jakoavain oli pelitiedostoissa jo 1. heinäkuuta 2010, mutta niitä alettiin jakamaan vasta 4. heinäkuuta 2010. Viimeinen Kultainen jakoavain löytyi 8. heinäkuuta 2010, eikä sitä voi enää saada. Lista henkilöistä jotka löysivät kultaisen jakoavaimen voit löytää täältä.

Ilmoitukset

Engineer-päivityssivu alkoi virallisesti 5. heinäkuuta 2010, kun siitä ilmoitettiin TF2 virallisessa blogiviestissä "Engineer Update: Day One". Päivitys julkaistiin 8. heinäkuuta.

Yhteisökartta Coldfront lisättiin myös päivityksen mukana, mutta Valve ei maininnut siitä.

Lisäykset

Aseet

Pääartikkeli: Aseet
Frontier Justice Rintamaoikeus
Wrangler Kaukopaimen
Southern Hospitality Etelän vieraanvaraisuus
Gunslinger Karjakoura
Golden Wrench Kultainen Jakoavain

Kartat

Pääartikkeli: Luettelo kartoista
Karttanimi Kuva Pelimuoto Tiedostonimi
Coldfront Coldfront5.png Komentopisteet
Controlpoint.png
cp_coldfront
Hightower Hightower.png Pommilastikisa
RED Bombcart.pngBLU Bombcart.png
plr_hightower
Thunder Mountain PL Thunder Mountain.png Pommilasti
BLU Bombcart.png
pl_thundermountain
Upward Engineer Update Upward.png Pommilasti
BLU Bombcart.png
pl_upward

Ennakkoilmoitus viittaukset

Vaikka päivitys julkistettiin virallisesti 5. heinäkuuta 2010, Valve viittasi useasti tähän ennen itse julkaisua.

Repair Node (romutettu)

Repair Node

2. maaliskuuta 2010, Valve julkaisi TF2 virallisessa blogi viestissä, Dammit dammit dammit dammit!, esitellen ideaa uudesta Engineerin rakennuksesta, Repair Node:sta. Idea hylättiin pelitestauksen jälkeen.

Repair Node näkyi uudestaan 119. -päivityksen mukana tulleessa videossa.

Repair Node:n piirrustukset näkyvät Engineer-päivityssivuilla, "...R WORK" jossa näkyvä teksti oli kirjoitettu sen yli, ja samasta piirustuksen eri kohdasta, on kuva piilotetulla Radigan sivulla jossa lukee "..LL NEVER W...". Näyttäisi siltä että täysi teksti olisi "WILL NEVER WORK" tai "IT'LL NEVER WORK" (Se ei koskaan toimisi).

119. päivitys

5. toukokuuta, 2010, osana 119. päivitystä, Valve julkaisi 27-sekunnin trailerin Engineer-päivitykseen. Traileri sisältää monia vihjeita Engineerin avattaviin aseisiin.

Instant teleport (Välitön teleportti) (romutettu)

Haastattelussa, Robin Walker keskusteli leikatusta ja nimettömästä Engineer rakennuksesta, viitaten yhteisössä Välittömään teleporttiin, joka teleporttaisi Engineerin takaisin hänen teleporttinsa uloskäynnilleen.

Mac-päivitys

Engineer, pitelemässä Rintamaoikeutta

11. kesäkuuta 2010, Valve julkaisi Mac-päivitystä, jonka mukana tuli video, jossa näytettiin Engineer pitämässä Rintamaoikeutta, jota ei oltu julkistettu vielä sillä hetkellä.

Robin Walker:in tilannekuva

27. kesäkuuta 2010, Valve lähetti pelissä otetun kuvan Apocalypse Gaming Community:lle kiitoksena koska he juonsivat Battle of Both Worlds -tapahtuman. screenshot mukana tuli kyseinen viesti Robin Walker: "We didn't give you a photo of us signing. After some conversation here, we decided that a more fun way to prove that you did get the shirts from us is to give you something about the upcoming Engineer Update that could only have come from us. Please find this something attached."

Tämä kuva vihjaili uuteen karttaan, joka myöhemmin paljastui Upward-kartaksi. Kuva myös näytti Engineerin kantamassa työkalupakkiaan olkapäillään, vihjaten rakennusten liikuttamismekanismiin.

Kultainen jakoavain

1. heinäkuuta 2010, Valve julkaisi päivityksen joka lisäsi uuden lähitaisteluaseen Engineerille: Kultaisen jakoavaimen.

Loose Canon

2. heinäkuuta 2010, Loose Canon-sarjakuva julkaistiin, spekulointia siitä kuinka Engineer-päivitys alkoi.

Trivia

  • 5. heinäkuuta 2010, hetkiä ennen Päivityksen virallista ilmoitusta, Shawn lähetti ilmoituksen viralliseen Team Fortress 2 Steam ryhmää "linkkinä". Ilmoitus sisälsi satunnaista tekstiä, joka linkitti viralliseen Engineer-päivityssivulle.
  • Engineer-päivityksen aikana, "Sulata Reclaimed metal" ja "Sulata Refined metal" piirrustukset poistettiin väliaikaisesti käytöstä estäen pelaajia yrittämästä metallin nopeaa sulattamista saadakseen Kultaisen jakoavaimen. Ne laitettiin takaisin Mann-Conomy-päivityksessä.
  • Engineer-päivityssivun lamput kertoivat päivityksen etenemisestä. Tietyn lukumäärän löydetyn kultaisen jakoavaimen jälkeen, lamppu syttyi jokaiselle merkkipaalulle. Kaikki valot syttyivät julkaisupäivänä.

Päivityksen eteneminen

Piilotetut sivut

Viittaukset

  1. http://www.teamfortress.com/post.php?id=4026

Ulkopuoliset linkit

Piilotetut linkit