Uitrustingslocatie

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


'Kee, dit ziet er hier niet goed uit, um...
De Scout over conflicterende uitrustingslocaties

De Uitrustingslocatie is een voorwerpattribuut in het cliëntschema dat gebruikt wordt om te identificeren waar een voorwerp aan verbonden moet worden op het karaktermodel. Het uitrustingslocatie-attribuut (weergeven door de naam equip_region) wordt gegeven aan alle hoeden, overige voorwerpen en sommige wapens, en zijn primaire functie is om te voorkomen dat voorwerpen tegelijkertijd op dezelfde plek gebruikt kunnen worden. Uitrustingslocaties werden geïntroduceerd om visuele clippingproblemen te voorkomen na de toevoeging van twee bruikbare 'Verscheidene' plekken.

Er zijn in totaal 24 uitrustingslocaties. De uitrustingslocaties van hoeden, verscheidene voorwerpen, en wapens verschillen, maar alle hoeden hebben als basis uitrsutingslocatie hat of whole_head.

Locatieconflicten

Twee voorwerpen dragen met uitrustingslocaties beide kolommen hieronder, of twee voorwerpen met dezelfde uitrustingslocatie, mogen van het spel niet samen gedragen worden.

Uitrustingslocatie Conflicten
Bril Gezicht, Lenzen
Zak (Heavy) Medaille
Hele hoofd Hoed, Gezicht, Bril, Oren

Lijst met uitrustingslocaties

Bugs

  • Het is mogelijk om twee voorwerpen met conflicterende uitrustingslocaties tegelijk te dragen onder drie voorwaarden:
    • Als één voorwerp in de positie verwijderd wordt van de Rugzak, of als de positie anders niet bezet is en het gewenste voorwerp in die locatie gedragen wordt in een andere one item equipped in the slot is removed from the Backpack, or the slot is otherwise unused and vacant, and the item preferred is equipped in the slot in another loadout.
    • Als de verbinding tussen de gebruiker en Steam langzaam is; en
    • Het gebruiken van de snelwisseltoets, die niet controleert op uitrustingslocatieconflicten wanneer je kiest welke voorwerpen je wil dragen.

Updateverleden

13 oktober 2011-patch (Ceremannie Update & Uitverkoop)

  • Tweede Verscheidene voorwerp plek en uitrustingslocaties toegevoegd.

15 december 2011-patch (Australisch Kerstfeest 2011)

  • Versoepelde sommige restricties op welke verscheidene voorwerpen samen gedragen konden worden.