Example

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Example
Example5.png
Basisinformatie
Kaarttype Mann vs. Machine
Bestandsnaam: mvm_example
Ontwikkelaar(s): Valve
Kaartinformatie
Omgeving: Ontwikkelaarstexturen
Decor: Dag
Map Overview
Example overview.png

Example is een voorbeeldmap die bij de Source SDK zit en die de minimaal benodigde entiteitssetup voor een functionerende Mann vs. Machine-map toont. De map bevat een missie die alle functies in het missiebestandsformaat op een degelijke manier toont. Aan het begin van de missie heeft iedereen 20 000 credits die ze kunnen gebruiken voor upgrades.

De map bestaat uit een lang veld met een vloer die in drie loopgraven gesplitst is, gescheiden door lage muren. De middelste loopgraaf is twee keer zo breed als de andere en de andere twee hebben verhoogde gebieden aan hun buitenkanten. De spawnkamer bevindt zich bovenop een rotswand, van waaruit het bomluik zichtbaar is en met twee hellingen aan de zijkanten. Er zijn twee doodlopende stegen in de klif die bedoeld zijn als spawnzones voor Robo-Spy's. De bots spawnen bij een klif aan de overkant van de map en aan deze klif zijn twee tunnels waar tanks spawnen.

Installatie-instructies

  1. Installeer de Source SDK. Gebruik als deze al geïnstalleerd is de "Refresh SDK Content"-optie alvorens verder te gaan.
  2. Kopieer de BSP en NAV-bestanden van "<steam installation>\steamapps\<username>\sourcesdk_content\tf\mvm" naar de map met TF2-mappen.
  3. Kopieer de .pop files naar "<steam installation>\steamapps\<username>\team fortress 2\tf\scripts\population". Maak de population-map aan als deze niet bestaat.

Galerij