Expiration Date

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Expiration Date
Expiration Date title.png
Video-information
Udgivet: June 17, 2014
Længde: 14:58

Video beskrivelse

Engineeren og Medicen laver en foruroligende opdagelse mens de eksperimentere med teleporteren. Imens, Scouten stopper med at fornærme Spyen længe nok til at spørge om en pinlig tjeneste; Administratoren's kontor-assistant/rengører/morder ekspert Frøken Pauling kører for at brænde nogle belastende lig; og Soldieren finder en ny ven.

Film

Video Udskrift

Plot referat

Som Heavyen, Scouten, og Soldieren vender tilbage fra en mission om at erobre mappen med hemmelige dokumenter, ringer Frøken Pauling for at høre hvordan missionen gik. Hun er en lille smule irriteret at de efterlod vidner som hun skulle tage sig af. Efter at hun ankommer til basen, forsøger Scout at invitere hende ud, men han er ikke i stand til at finde på noget at sige til hende.

På basen, hører de dårligt nyt fra Engineer og Medic: at teleportere brød resultere I store grønne svulster inden I, hvilket efterlader dem til at konkludere at de alle også har svulster, og at alle vil dø. Medicen beregner at hvert medlem af holdet circa har tre dage at leve. Engineer giver hvert medlem af holdet et armbandsur som tæller ned til ens død.

Med disse nyheder, beslutter Spy at samle en bucket liste bogstaveligtalt I en spand. Spy uddelegerer opgaver om at samle ønsker til Scout, som har fyldt spanden med tegninger af Spyen som bliver ramt af en bil og en hvor han har et romantisk forhold til Eiffeltårnet. Spy siger at hans arbejde har været et spild af tid, og vredt siger han forvel til holdet.

Senere, besøger Scout Spy's jakesæts rum for at sige undskyld og spørge efter hans hjælp. Han betro Spyen med at han har et rigtigt ønske til listen: en date med Frøken Pauling. Scout indrømmer til Spy at selvom han er god til piger, er Spy langt bedre til kvinder. Scout indrømmer så at Spy er bedre end ham, og Spy forlanger at han siger det i mirkrofonen så alle i basen kan høre det.

Spy går med til at coache Scout om hvordan man opfører sig blandt en kvinde. Mens Scout viser nogle fremskridt, erklærer Spy Scout en fiasko.

Med to timer tilbage på døds uret, beslutter Scout at tage tingene I egen hånd. Han ringer efter Frøken Pauling til basen ved at trykke på alarm knappen som viser at mappen er blevet stjålet. Hun skynder sig af sted og ankommer hurtigt, men er rasende over at finde ud af at mappen er I sikkerhed.

Imens, Medic and Engineer har fundet frem til at udviklingen i brødet, faktisk, ikke er fra svulster, men en but a selvbevidst organisme som kun spredes i ren hvede. Dette betyder at ingen af lejesoldaterne har svulster, og at de ikke skal dø. De informere holdet at de er fine så længe at ingen har teleporterede brød; Soldier siger så at han ikke har gjort anden end det for de sidste tre dage.

Sur på Scout for at ødelægge hendes“eneste fridag om året”, Frøken Pauling begynder at forlade stedet. Mens Scout prøver at få hende til at blive, bliver de konfronteret af et stort brødmonster. En kamp bryder løs, med lejemorderne som hurtigt hjølper til. En af Medicen's kæledyrs duger bliver spist af monsteret.

I løbet af kampen, prøver Frøken Pauling at sprænge monsteret I luften med en Payload cart, hun spænder Scouten's dødsur til som en timer. Mens Scout prøver at hjælpe hende, bliver hun og Scout fanget på den forkerte side af døren ligesom båmben skal til at springe. De to ser at dugen som monsteret spiste flyver still ud af gabe på den. Hopper de måndlamme ned i gabet på monsteret.

Lammet over eksplosionen, Frøken Pauling og Scout begynder at snakke sammen inde i brødmonsteret. Hun siger, at det faktisk var ret sjovt. Scout fortæller om døds dianosen ligesom de to bliver hjulpet ud af resterne fra brødmonsteret. Medicen informere dem om at kun brød mutere og at de vil være klare den (efter at Soldieren siger at de vil leve for evigt).

Historien ender med at Scout prøver på at få en anden date, men Frøken bliver nød til at sige ned fordi hun ikke har flere fridage. Men hun tilbyder Scout at komme med på en arbejsdag, men han taker nej, indtil at hun spøger om en opgave hvor hun skal dræbe den som trykkede på alarmen, som Scout allerede er med til.

Noter

 • Ashly Burch, stemme til Frøken Pauling, hjalp også med at skrive noget af korfilmen.[1]
 • Dette er den første Valve-lavede TF2 kortfilm med Frøken Pauling i, og den anden til at have karakter som ikke er fra rød og blår hold( den første var Anden Årlige Saxxy Awards trailer.)
 • Nolan North gav stemme til Engineer's nye replikker, siden at den originale stemme, Grant Goodeve, ikke kunne.[2]
 • Holdet bag den 2013 Best Overall Saxxy award-vindende korfilm, Lil' Guardian Pyro, hjalp med at animere en lille del af Expiration Date. [3] [4]
 • Nathan Vetterlein sagde at han arbejdede meget tæt sammen med Ashly Burch under kortfilmens skabelse.[Kilde mangler].
 • Ved 4:16, Scoutens replik, "Classic Scout", var improviseret af Nathan Vetterleinsom gav stemme til Scout, som beskrevet i hans Twitch Stream.[Kilde mangler]


 • Referencer til general kultur og Team Fortress universet er lavet I filmen:
  • Titlen viser "COPYRIGHT LOLOLOL" I højre hjørne forneden, en joke som også var tilstede i "Mød Holdet" videoerne. Kortene i spanden siger også "LOL."
  • Stedet for den Røde base er en redigeret version af banen Hydro.
  • Røds vogns hjelm er dekoreret med ordet 'Sword'. Dette er en reference til "Sword Van" tegneserien fra KC Green's " Brugerdefineret Tegneserie".[5]
  • 1:57, hvor Medic brækker brødet over for at se svulsterne, Scout fare tilbage i overaskelse, mens han holder sine hænder op for at forsvare sig og rykker en del til venstre. Dette er identisk med Scout's faren tilbage i Mød Spyen 2:24.
  • Navent på magasinet Spy læser 4:50, Dapper Cavader Monthly, er måske en reference til en rigtig gyserrekvisits butik I Los Angeles med same navn.
  • 5:55, ses et billed bag Spyen af en skål med frugt og en knif i æblet. Dette billed er en parodi af Still Life with Fruit, et billed af Caravaggio.
  • 5:58, ses et billed bag Scouten med en gruppe Spies som står i en kødfabrik. Dette billed er en reference af billedet taget af Upton Sinclair tegnet i hans bog The Jungle
  • 6:04, ses et billed bag Spyen af ham som rider på en enjørning. Dette billed er en parodi af Napoleon Crossing the Alps, et billed mallet af Jacques-Louis David I originalen optræder Napoleon Bonaparte.
  • 7:28, mens Scouten lærer at danse, var Scoutens første dance move from Tom Jones' sang "It's Not Unusual".
  • Frøken Pauling fortæller Scout at hun får en fridag hvert år. Dette er allerførst antydet I Wizardcon hemmelige side fra Spectral Halloween opdateringen.
  • Pistolen som Frøken Pauling burger under kampen med brødmonsteret er basseret på en klassisker Derringer. • Nogle fejl som er til stede i kortfilmen:
  • Den BLÅ Soldier mangler på taget af vognen I opnings scenen, og ses først når vognen nærmer sig basen.
  • 1:35, Medicen's venstre hand går igennem hans rygsæk.
   • I alle efterfølgende scener, mangler Medicen's rygsæk.
  • 3:02, animationen hvor Scout smiler og kigger på Soldier bliver brugt Igen få sekunder senere 3:05.
   • Scouten har sin rygsæk på i denne scene, men den er ikke tilstede I de andre scener.
  • 4:16, Sniperen's ur flyver foran hans talje istedet for at være på hans venstre håndled. Dette er formegentlig en fejl ved model posering.
  • 6:05, Spyen's mikrofon kan ikke ses, men ses senere før han trykker på knappen 6:15.
  • 6:23, Flyver en lighter under tegneserien som Pyroen holder, formentligt var det ment at han skulle holde den I hånden, for at sætte ild til tegneserien. Dette er en reference til "Mød Medicen", hvori Pyroen også prøver at sætte ild til en tegneserie som han læser.
  • 8:17, laver Spyen en drink bag sin ryk, selvom at hans venstre hand som ikke holder noget kan ses 8:06.
  • 11:30, Kun Heavyen gløder fra effekten af Überchargen, men ikke Medicen eller deres våben, I modsætning til spillet. Dette sker også i Mød Medicen.
  • 11:36, Kan Pyroen ses mens han løber forbid Frøken Pauling for at kæmpe mod brød monsteret selvom at det allerede sker I scenen før. Samme ting sker 12:25.
  • 11:55, Scouten's våben går igennem siden af brød monsteret efter at han slår det.
  • At 11:59 Sniper Riflen burger den same lyd som AWPer Hand istedet for den normale lyd.
  • 12:03-12:37, Heavyen's normale Miniguns skud lyd skifter til Tomislaven's skud lyd. Den skifter tilbage til den normale ved 12:38.
  • 12:16, Frøken Pauling's model er ikke synkron med hendes sidste ord i replikkerne ("press").
  • 11:48, Har Engineeren allerede en Niveau 2 Sentry Gun. Ved 12:29, kan Engineeren ses på tilbageflugt fra brød monstered, men i det næste sekund opgradere han en Niveau 1 Sentry Gun (12:32). Så ved 12:43 er Sentryen tilbage til Niveau 3 igen.
  • 12:41, Kan Heavyen ses faldende fra brød monsteret, lige ved siden af Frøken Pauling. Men ved 12:43, skyder han med sin Minigun ved siden af Engineeren (som er i retning af hvor Frøken Pauling skyder).

Referencer

 1. Anthony Burch, "Som hjalp med at skrive den nyeste TF2 kortfilm og hun gav stemme til Frøken Pauling.".     Udgivet June 17, 2014. Indhentet June 17, 2014.
 2. Nolan North, "all of 'em".     Udgivet June 17, 2014. Indhentet June 17, 2014.
 3. Arbejder på en del af kortfilmen
 4. LGP Mocap session hos Valve
 5. KC Green's Brugerdefineret Tegneserie