Eyeaduct

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Eyeaduct
Eyeaduct 1.png
Grundlæggende information
Banetype Konge af bakken
Filnavn: koth_viaduct_event
Udvikler(e): Valve
Bane-information
Miljø: Halloween
Scenarie: Nattetid, overskyet
Miljøfarer: Græskarbomber,
MONOCULUS,
Vandet i Underverdenen,
Underverdenens skade-over-tid effekt,
Plyndreøens eksplosion
Bane-genstande
Healthico.png Helbredelsespakker: Healthpie.png ×6
Ammoico.png Ammunitionskasser: Mediumammo.png ×6
TF2 crosshair.png Specielle: Pumpkin.png
Map Photos
Menu photos koth viaduct event.png
Viaduct er blevet hjemsøgt og er nu... Eyeaduct!
Eyeaduct har flere variationer, inklusiv Konge af bakken.

Eyeaduct er en officiel Konge af Bakken bane, udgivet som del af Very Scary Halloween Special-opdateringen den 27. oktober, 2011. Det er Halloween-versionen af Viaduct. Ligesom Ghost Fort og Mann Manor, har Eyeduct spawnende præmier, græskarbomber og en boss.

Indhold

Oversigt over banen, med gaver. (Stor fil)
Oversigt over Underverdenen, med gaver. (Stor fil)

Ligesom sidste års Halloween-begivenhedsbane, Mann Manor, har Eyeaduct spawnende præmier, græskarbomber og en boss. Den inkluderer også de hjemsøgende spøgelser fra 2009's Halloween-begivenhedsbane, Harvest Event. Spøgelserne vil ikke fremkomme, indtil punktet er blevet erobret af en af holdene. Bossen vil kun komme frem, hvis ti eller flere mennesker spiller.

MONOCULUS hjemsøger banen på den samme måde som den Hesteløse Hovedløse Hestemand hjemsøger Mann Manor; han vil spawne på Kontrolpunktet, bevæge sig rundt på banen og angribe spillere og bygninger fra begge hold. Han kan ankomme vil alle faser efter "venter på spillere"-tilstanden, som inkluderer før aktiveringen af kontrolpunktet og under ydmygelse.

Underverdenen

Eyeaduct indeholder en Underverdenssektion, som normalt kun kan nås igennem portaler, som er skabt, når MONOCULUS teleporterer eller er dræbt. Når MONOCULUS teleportere, efterlader han en lilla portal, hvor han var, som har en bemærkelsesværdig tiltrækningskraft og forbliver aktiv i nogle få sekunder. Hvis spillere går tæt nok på portalen før den lukker, vil de blive helet til fuldt liv og er transporteret til en ende af en kæde af små øer i underverdenen. Spillere på øerne lider under en liv-dræn ligesom blødning, som fortsætter så længe de forbliver der, og forøger i skade over tid. Teleportere og andre bygninger kan ikke blive placeret i Underverdenen.

På den anden side af ø-kæden er der en glødende hvid portal, der fører tilbage til banen. Spillere skal hoppe, blive tilbageskubbet eller tryklufts-skubbeted af en fjende for at nå portalen, da et fald ned i Underverdenens vande, vil forårsage en øjeblikkelig miljøbaseret død. At gå ind i den hvide portal teleportere øjeblikkeligt spilleren tilbage til den primære bane, go giver usårlighed, en 200% overheling, en hastighedsforøgelse og en kritisk forstærkning i en begrænset periode.

Plyndreøen

Når MONOCULUS er dræbt, efterlader han en svævende Bombinomicon i sit sted. Spillere, der går ind i Bombinomiconet er teleporteret til Plyndreøen, en anden sektion af Underverdenen lige forbi den regulære ø, med en lille bakke, der leder til en stor kranie-formet formation. Den normale Underverdens liv-dræn er ikke i effekt på Plyndreøen. Ved indgang til formationen, venter spillere på at et bur skal går i bund, som tillader dem hoppe ind i Bombinomiconet. Hvis spilleren gør dette, bliver de teleporteret tilbage til banen, tildelt præstationen Dive Into A Good Book og Bombinomicon-genstanden (hvis hverken ikke allerede er opnået) og en buff identisk til den man får fra udgangen af Underverdenen gennem den hvide portal. Dem der bliver tilbage i for lang tid er omgivet af en eksplosion, der øjeblikkeligt vil dræbe alle fanget i den.

Halloween-gave

Den Hjemsøgte Halloween-gave vil spawne tilfældige steder rundt omkring på banen i 5-minutters-intervaller, hvis mindst 10 spillere er forbundet til serveren og serveren er registreret. Disse opfører sig analogt til gaverne på Mann Manor, bortset fra, at spilleren, som finder den, vil modtage et tilfældigt Halloween kostumestykke ved sin død, i steder for en Halloween-maske. Dem der opsamler en Those who pick up a Hjemsøgt Halloween-gave i Underverdenen vil modtage en Hjemsøgt-version af genstanden. Kun spilleren, som gaven er spawnet til, vil kunne se den og får notifikationer om dens fremkomst. Adskillige notifikationer vil fremkomme, indtil spilleren tager gaven eller den forsvinder.

Ydmygelse

Ved starten af ydmygelse, vil alle overlevende spillere, der ikke er i Underverdenen, blive transporteret til de Underverdens-øer, som er nået gennem de lilla MONOCULUS portaler under normalt spil. Dog, kan nogle spillere manifestere sig tæt på den hvide portal, i stedet for de normale starts-positioner på den anden side. Medlemmer af det tabende hold kan tage den hvide portal tilbage til den primære bane, men vil ikke modtage usårlighed eller kritisk forstærkning, når de gør det; den hvide portal virker normalt for det vindende hold.

Strategi

Hovedartikel: Fællesskabets Eyeaduct strategi

Kontrolpunkt timing

Kontrolpunkt Multiplier Sekunder
Kontrolpunkt ×1
12 ,000
×2
8 ,000
×3
6 ,545
×4
5 ,760


Relaterede præstationer

Se også: Opnåelsen af Halloween-præstationer

Pumpkin.png Scarechievements

Lygtemand
Lygtemand
Forårsag 5 spilleres død ved at få græskarbomber i nærheden af dem til at eksplodere.


Dødbange
Dødbange
Dræb en spiller, som er blevet skræmt af et spøgelse.
Ligrøver
Ligrøver
Saml 20 halloween-græskar fra døde spillere for at låse op for en hat.

Ghostchievements icon.png Ghostchievements

Maskeret Mann
Maskeret Mann
Indsaml en sjælgargoil i Mann Manor.

Monoculus angry.png Eye-chievements

Dyk ned i en god bog
Dyk ned i en god bog
Nå til Plyndreøen og tag din belønning!
Synsbedrag
Synsbedrag
Dræb MONOCULUS!

Opdateringshistorik

27. oktober 2011-opdateringen (Very Scary Halloween Special)

  • Tilføjede Eyeaduct til spillet.

Paratviden

  • Bombinomiconet på Plyndreøen, når observeret bagfra, har et prisskilt tilknyttet til sig i bunden, der siger: "$6.66". Den har også en fuldt-skrevet opsummering af Bombinomiconet og citater fra anmeldere i bunden.
  • Bombonomiconets indhold inkluderer Demomanens anatomi, analog i design til Leonardo Da Vincis "Den Vitruvianske Mand", og adskillige billeder af sten.
  • En side i Bombinomiconet viser to kemiske diagrammer. Kemikalierne vist i bogen er Trinitrotoluen (C6H2(NO2)3CH3) og Nitroglycerin (C3N3H5O9). Trinitrotoluen er et eksplosivt materiale, også kendt som TNT, normalt brugt i bombeproduktion. Nitroglycerin var det første eksplosive produkt produceret, som var mere kraftigt end sortkrudt; det var ekstremt ustabilt og havde både militære og medicinske anvendelser.
  • Der er et lille rum med stenvægge og et sort guld ved siden af Underverdenen, som kun er tilgængelig via brugen af noclip, brugt til underverdenens vandrefleksioner.
  • Spilleren kan undgå at blive dræbt på Plyndreøen ved at blive ÜberCharged, drikke Bonk!-Atompunch, eller tage Gengangeren frem, når den tids-begrænset eksplosion sker.

Galleri