Eyeaduct

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Eyeaduct
Eyeaduct 1.png
Basisinformatie
Kaarttype Koning van de heuvel
Bestandsnaam: koth_viaduct_event
Ontwikkelaar(s): Valve
Kaartinformatie
Omgeving: Halloween
Decor: Nacht, zeer bewolkt
Gevaren: Pompoenbommen,
MONOCULUS,
Gat,
Onderwereld-schade-naarmate-tijd effect,
Plundereiland explosie
Map Items
Healthico.png Genezingkits: Healthpie.png ×6
Ammoico.png Ammunitiepakketten: Mediumammo.png ×6
TF2 crosshair.png Speciaal: Pumpkin.png
Map Photos
Menu photos koth viaduct event.png
Map Overview
Eyeaduct overview.png
Eyeaduct heeft meerdere variaties, inclusief Koning van de heuvel.

Eyeaduct is een door Valve gemaakte koning van de heuvel map, uitgegeven als onderdeel van de Schreeuw Fortress Enge Halloween Special op 27 oktober 2011. Het is een spookachtige versie van Viaduct, en bevat veel grafische veranderingen die bijdragen aan het Halloween thema.

Vergelijkbaar met de Halloween evenement map van vorig jaar, Mann Manor, heeft Eyeaduct spawnende prijzen, pompoenbommen, en een baas. Het bevat ook de rondspokende geesten uit de 2009 Halloween evenement map Harvest Event. De ronspokende geesten zullen niet verschijnen totdat het punt is veroverd door een van de teams. De baas zal verschijnen zodra 10 spelers aan het spelen zijn.

MONOCULUS spookt rond op de map op dezelfde manier dat de Paardeloze Hoofdloze Paardemanns dat doet op Mann Manor; hij zal op het controlepunt spawnen, over de map rondlopen en spelers/gebouwen aanvallen van beide teams. Hij kan mogelijk arriveren na elke zin na de "wachten op spelers" mode, inclusief voordat het controlepunt actief word en gedurende vernedering.

Eyeaduct heeft een Onderwereld sectie, welke gewoonlijk alleen te bereiken is door portalen die gemaakt worden wanneer MONOCULUS teleporteerd of gedood word. Wanneer MONOCULUS teleporteert laat hij een paars portaal achter, welke aanzienlijk veel aantrekkingskracht heeft en actief blijft voor een aantal seconden. Als de speler dichtbij de portaal komt voordat hij dichtgaat word zijn gezondheid volledig hersteld en getransporteerd naar een van beide kanten van een ketting aan eilanden in de Onderwereld. Spelers op de eilanden leiden aan een gezondheidsvermindering die lijkt op bloeden, nabranding of verdrinken wat zich voortzet zolang de speler er verblijft en de schade loopt op naarmate het verblijf langer word. Aan het uiteinde van de eilanden is er een gloeiend wit portaal die terugleid naar de map. Het is nodig om te springen (of om aanexplosieve terugslag te leiden of een vijand een compressiestoot) te geven om het portaal te bereiken, aangezien de wateren in de Onderwereld gerekend worden als valgevaar. Teleporters en andere gebouwen kunnen niet worden neergezet in de Onderwereld. In het witte portaal stappen teleporteerd de speler direct terug naar de hoofdmap en geeft onsterfelijkheid, een 200% overgenezing, een loopversnelling, en een voltrefferversterking voor een gelimiteerde tijd. Wanneer MONOCULUS gedood word laat hij een zwevende Bombinomicon achter. Als een speler in de Bombinomicon loopt, word hij getransporteerd naar Plundereiland, een andere sectie van de Onderwereld iets verder dan het normale eiland, met een kleine heuvel die leid naar een doodshoofdvormige constructie. De normale Onderwereld gezondheidsvermindering geld niet op Plundereiland. Bij het binnenstappen van deze constructie, moeten spelers wachten op de kooi die naar beneden reisd, wat het hen toestaat om in de Bombinomicon te springen. Als een speler in de Bombinomicon springt, word hij terug geteleporteerd naar de map en behaald hij de prestatie Dive Into A Good Book, word het Bombinomicon voorwerp gegegeven (in het geval dat beide nog niet zijn behaald), en word de speler versterkt op dezelfde manier als iemand die vanuit de Onderwereld terugggaat via het witte portaal. Degene die te lang achterblijven worden gedood door een explosie die iedereen zal doden bij aanraking.

Het spookachtige Halloweencadeau zal op willekeurige locaties spawnen op de map met tussenpauzes van 5 minuten als er tenminste 10 spelers verbonden zijn met de server en deze server geregistreerd is. Deze gedragen zich vergelijkbaar met de cadeaus op Mann Manor, behalve dat de speler die het cadeau vind een willekeurig Halloween kostuumonderdeel zal krijgen bij het doodgaan inplaats van een Halloween Masker.

Aan het begin van vernedering, zullen alle overlevende spelers die niet in de Onderwereld zijn worden getransporteerd naar dezelfde Onderwereldeilanden welke bereikt kunnen worden via het paarse portaal van de MONOCULUS tijdens het normale spel. Hoewel sommige spelers kunnen vlakbij het witte portaal verschijnen inplaats van de reguliere startlocatie. Leden van het verliezende team kunnen dan de witte portaal terug naar de hoofdmap nemen, maar krijgen geen onsterfelijkheid of voltrefferversterking wanneer zij dit doen. het witte portaal werkt hetzelfde zoals normaal voor het winnende team.

Controlepunt Timing

Controleposten Vermenigvuldiger Seconden
Controleposten ×1
12 ,000
×2
8 ,000
×3
6 ,545
×4
5 ,760


Strategie

Hoofdartikel: Communitie Eyeaduct strategie


Gerelateerde prestaties

Pumpkin.png Scarechievements

Pompoenlantaarnaanval
Pompoenlantaarnaanval
Dood 5 spelers door pompoenbommen bij hen in de buurt te laten ontploffen.


Verstijfd van angst
Verstijfd van angst
Dood een speler die verstijfd is van angst door een spook.
Snoeppatholoog
Snoeppatholoog
Verzamel 20 Halloween-pompoenen bij dode spelers om een hoofddeksel vrij te spelen.

Ghostchievements icon.png Ghostchievements

Gemaskerde Mann
Gemaskerde Mann
Verzamel een Zielenwaterspuwer in Mann Manor.

Monoculus angry.png Eye-chievements

Lees eens een goed boek
Lees eens een goed boek
Ga naar Loot Island en ontvang je beloning!
Optische ontmanteling
Optische ontmanteling
Dood MONOCULUS!


Galerij

Updateverleden

27 oktober 2011-patch (Zeer Enge Halloween Special)

  • Eyeaduct is aan het spel toegevoegd.

Bugs

  • De stemstukken van de Administrateur zullen verdergaan met het aftellen van de tijd totdat het controlepunt actief is en kondigd dan aan dat het beschikbaar is om over te nemen, ook als MONOCULUS present is en het controlepunt ontgrendeld is.

Trivia

  • Als een speler een Halloweencadeau oppakt in de Onderwereld, zal hij een Bespookte versie van dit voorwerp krijgen.
  • De Bombinomicon op Plundereiland, wanneer gezien vanaf een afstand, heeft een prijskaartje aan zich vast zitten op de bodem waarop "$6.66" staat. Er staat ook een volledige omschrijving van de Bombinomicon en citaten van critici op de bodem.
  • Op de manier door het boek te laten clippen in een Replay, of ernaast te lopen op Plundereiland, kan je zien dat de Bombinomicon de anaomtie van de Demoman bevat, vergelijkbaar met Leonardo Da Vinci's Vitruvian Man, en meerdere afbeeldingen van stenen.
  • Een pagina in de Bombinomicon laat twee chemische diagrammen zien. De chemicaliën in het boek zijn trinitrotoluene (C6H2(NO2)3CH3) en nitroglycerin (C3N3H5O9). Trinitrotoluene is een explosief materiaal, beter bekend als TNT, veel gebruikt bij het maken van bommen. Nitroglycerin was het eerste explosief dat gemaakt is dat vele malen sterker is als zwart poeder; maar zeer onstabiel en werd gebruikt in zowel hhet leger als voor medische applicaties.
  • Er is een kleine kamer naast de Onderwereld. Het bestaat uit stenen muren en een plafond, maar het heeft geen vloer. Het is onbekend waar deze kamer voor is gemaakt.

Zie ook