Miekkailu

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
I'm going to gut you like a Cornish game hen.
Spy

Pilkatessaan millä tahansa veitsellä paitsi Jääpuikolla, Spy heittää veitsen vasempaan käteensä ja aloittaa tappavan miekkailuliikesarjan, aiheuttaen vahinkoa tai kuoleman viholliselle, joka on hidas, valmistautumaton tai yksinkertaisesti liian lähellä pilkan tapahtuessa.

Vihollisiin joihin ensimmäiset kaksi osumaa osuu kärsivät vähimmäisvahingoista ja lentävät taaksepäin, viimeinen tökkäys on välitön tappo. Pilkka voi tappaa useamman vihollisen, jos sen molemmat iskun osat osuvat heihin. Pilkka voi myös osuessaan tuhota rakennuksia.

Miekkailu-pilkkaa voidaan käyttää vihollisten nöyryyttämiseen ja pattitilanteiden aikana.

Vahinko ja toiminta-ajat

Katso myös: Vahinko
Vahinko ja toiminta-ajat
Vahinko
Lyhyt etäisyys 25 (x2) / 500
Toiminta-ajat
Pilkan kesto 4
Luvut ovat yhteisön testaamia arvioita.

Liittyvät saavutukset

Leaderboard class spy.png Spy

Viekas viuhuttelija
Viekas viuhuttelija
Puukota vihollista, kun esittelet miekkailutaitojasi.

Päivityshistoria

19. toukokuuta 2010 -päivitys

7. tammikuuta 2011 -päivitys

  • Tappoikoni päivitettiin.

Nippelitietoa

  • Miekkailu kuuluu taistelulajien perheeseen. Miekkailussa, voittaaksesi ottelun, sinun täytyy “osua” vastustajasi rintaan (tai johonkin alueelle keskivartalossa), niin kuin Spy tekee pilkatapossa viimeisillä sekunneilla. Miekkailussa voidaan myös saada pisteitä rintaosumilla, mutta yleensä siinä tähdätään vihollisen käteen.
  • Pilkan aikana, Spyn toinen käsi on hänen päänsä yläpuolella, ja sitten hän suoristaa sen kun hän tekee viimeisen iskun. Hän tekee klassisen miekkailuasennon, ja laittaen käden taakseen auttaa häntä nopeuttamaan hänen takaisin nousua.