Schermen

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
I'm going to gut you like a Cornish game hen.
The Spy

Na het taunten met elk slagwapen behalve de Scherpe Kleder en de Spy-cicle, zal deSpy elegant zijn wapen in zijn linkerhand gooien en beginnen met het oefenen van een dodelijke fencing (scherm) maneuvre, die resulteert in de dood voor iedereen die te langzaam, niet oplet, of simpelweg helaas in de weg staat.

Vijanden geraakt door de eerste twee initiële snijbewegingen zullen lijden aan minimale schade en teruggeduwd worden, terwijl de laatste steek een directe dood betekent. De bespotting kan meerdere vijanden doden als het zij allebei de snijbewegingen en de steken raken. Schermen kan ook bouwsels vernietigen als zij geraakt worden.

Zoals met alle doodstaunts, kan deze bespotting gebruikt worden om vijanden te doden tijdens een vernedering en bij een gelijkspel.

Schade en functietijden

Zie ook: Schade
Schade en functietijden
Schade
Op de man af 25 (x2) / 500
Functietijden
Bespottingsduur 4 s
Waarden zijn bij benadering en bepaald door gemeenschapstesten.

Gerelateerde prestaties

Leaderboard class spy.png Spy

Een gaatje hier en daar
Een gaatje hier en daar
Steek een vijand tijdens een portje schermen.

Updateverleden

21 mei 2009-patch (Sniper vs. Spy Update)

  • [Onbeschreven] De bespotting doet nu schade en dood spelers.

19 mei 2010-patch

  • Spies kunnen niet langer de bespotting uitvoeren terwijl ze verhult zijn (met alle horloges).

23 december 2011-patch

  • [Onbeschreven] De Spy-cicle kan deze bespotting niet langer uitvoeren.

Bugs

  • Het doods icoon van deze bespotting is van toepassing op alle wapens; er is dus geen uniek doods icoon ongeacht van welk wapen je gebruikt.

Trivia

  • Fencing (schermen) is een familietak van vechtsporten. In floretschermen, miet je om te winnen in een ronde je tegenstander op zijn borst stekenm of ergens in het dcentrum van de romp.
  • Gedurende de bespotting, heeft de Spion zijn andere hand boven zijn hoofd, en dan gooit hij hem terug zodra he gaat steken. Dit is een klassieke schermvorm, en de hand teruggooien helpt met het gebruiken van momentum om weer terug te vallen in positie.