Den Femte Årliga Saxxy Prisutdelningen

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Saxxy2015.png

Den Femte Årliga Saxxy Prisutdelningen är en Team Fortress 2 tävling som tillkännagavs den 21:a augusti 2015. Evenemanget är baserat på de som hölls under tidigare år.

Kategorierna är "Bästa Komedi", "Bästa Action", "Bästa Drama", "Bästa Kortfilm", "Bäst Överlag" och en ny kategori som heter "Bästa Förlängda". Precis som tidigare år, måste alla bidrag skapas med hjälp av Source filmskapare, så filmer inspelade med hjälp av Reprisverktyget kunde inte accepteras.

Reglerna

 • Bidrag får inte vara längre än 3 minuter, undantagen är bidrag till "Bästa Förlängda" kategorin som får vara max 5 minuter, eller bidrag till "Bästa Kortfilm" kategorin som får vara max 1 minut.
 • Alla bidrag måste vara inspelade i minst 720p kvalitet.
 • Alla bidrag måste renderas med hjälp av Source Filmskapare, efter det får renderingen dock redigeras med efterbearbetnings verktyg för lutning och dylika effekter.
 • Alla bidrag måste laddas upp på YouTube, läggas till på din Steam profil och vara associerad med den Femte Årliga Saxxy Prisutdelningen.
 • Bidrag är bara giltiga om de är inskickade mellan onsdagen den 4:e november klockan 15:00 och onsdagen den 11:e november klockan 15:00 PST. Inlämningsprocessen måste vara helt slutförd innan bidragsperioden tar slut.
 • Röstningen börjar på onsdagen den 11:e november, och fortsätter tills måndagen den 16:e november klockan 15:00 PST.
 • Vinnarna väljs av Valve, från de nominerade som har röstats fram av Steams gemenskap. Vinnarna kommer att publiceras onsdagen den 18:e november.
 • Alla som hjälpt till med ditt bidrag måste konstateras innan röstnings perioden tar slut för att vara giltiga.
 • Du får använda dig av allt publicerat material som ägs av Valve.
 • Om du använder material som inte ägs av Valve, måste du själv vara upphovsrättsinnehavaren till de material du använder, eller ha fått tydligt tillstånd från ägaren och inkludera en URL till den inkluderade skaparens online närvaro i beskrivningen när du skickar in ditt bidrag. Detta gäller musik, liknande karaktärer, etc. Alla bidrag som visat sig ha brutit mot upphovsrättslagar kommer att diskvalificeras. Notera att för att få använda dig av föremål från gemenskapsverkstaden, måste du också förse med en länk i beskrivningen, men du behöver inte ha fått tillstånd av skaparen, eftersom deras bidrag till gemenskapsverkstaden automatiskt ger dig tillstånd att använda föremålet.
 • Flera bidrag av samma person är tillåtna.
 • Bidrag måste vara fria från annonser.

Röstning

Röstningen började den 11:e november, 2015 och tog slut den 16:e november, klockan 15:00 PST.

Finalister


Vinnare

På onsdagen den 18:e november 2015 publicerades vinnarna på Source Filmmakers hemsida.

Alla vinnarna kommer att få en Saxxy för deras prestationer.

Vinnaren av "Bästa Överlag" kategorin kommer att flygas till Seattle, Washington för en rundtur av Valve och för att få träffa filmskaparna hos Valve.

Vinnarna i varje kategori publicerades genom ett globalt tillkännagivande där alla skaparna nämndes. Spelare fick alternativet att kolla på bidraget genom steams webbläsare i spelet.

Se även

Externa länkar