Fireproof Secret Diary

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search

Den Brandsikre Hemmelige Dagbog er en smede-ingrediens, som blev opdateret i 27. juni 2012-opdateringen. Den blev oprindeligt tilføjet 19. juni 2012-opdateringen som den Hemmelige Dagbog. Det er en gammel rød bog med e flammedesign, som omrammer det delvist brændte cover. Bogen er forseglet med en gyldenfarvet lås. Modsat de andre mystiske skatte, blev denne genstand ikke synligt ændret af Pyromania-opdateringen og blev ikke fjernet i 11. juli 2012-opdateringen.

Opdateringshistorik

19. juni 2012-opdateringen

  • [Udokumenteret] Den Hemmelige Dagbog blev tilføjet til spillet.

20. juni 2012-opdateringen

  • [Udokumenteret] Den Hemmelige Dagbog er sammen med en af to mystiske skatte, sammen med Capacitor, ikke brændt til en lille bunke aske. Trods den tydelige brandskade i bunden af coverets højre hjørne blev den omdøbt til Brændsikker Hemmelig Dagbog.

Fejl

Paratviden

  • Hvis man udstyrer Eliminering af det umulige-sættet vil det ændre Secret Diary-beskrivelsen til "the deeds of hellish cruelty and none the wiser", med tilfældige bogstaver fjernet (det er forskelligt fra spiller til spiller hvilke bogstaver som er fjernet), som er en del af en sætning fra romanen "The Adventure of the Copper Beeches", som er en del af The Adventures of Sherlock Holmes-samlingen. Når den bliver sammensat med de andre genstande tilføjet i 19. juni 2012-opdateringen, er den fulde sætning "Think of the deeds of hellish cruelty, the hidden wickedness which may go on, year in, year out, in such places, and none the wiser."

Oprindelig genstand

Backpack Secret Diary.png
 Hemmelig Dagbog 
Niveau 1 Hemmelig Dagbog
 
I modsætning til andre spil, vi kunne nævne, vil det, at eje denne dagbog, ikke afspille en lydfil, der fortæller om hemmelige dagbogssider. Hvorfor? Fordi vi RESPEKTERER ANDRE FOLKS PRIVATLIV. Hvad gemmer de på? Vi lever i sandhed i MYSTISKE TIDER.