Pumnii de Oţel

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
În timp ce mănuşile de box sunt făcute pentru a atenua loviturile tale în bărbie, pumnii de oţel sunt făcuţi pentru a le bate bate măr glandele pineale din adversarii tăi. "Ce sunt glandele pineale?", vei întreba! Noi de la Mann Co nu avem nicio idee la fel, dar ştim că dragii aceştia sunt făcuţi dintr-un al naibii de oţel!
— Descrierea actualizării Fancy Vs. Nasty

Pumnii de Oțel, abreviați și P.D.O., sunt o armă melee pentru Heavy. Par să fie o pereche mare de mănuși robotice, acoperând măinile lui Heavy.

Ei reduc pagubele de la toate sursele care nu sunt pe bază de melee, fie ele hitscan sau proiectile, cu 60%. Ca defect, toate atacurile melee asupra lui Heavy vor avea de două ori mai multe pagube. Aceste efecte sunt aplicate doar atunci când jucătorul are mănușile scoase.

Arma a fost creată original pentru Actualizarea Fancy vs. Nasty ca o înlocuire pentru Manușile Mortale de Box (K.G.B.), și a fost adăugată apoi oficial în joc.

Damage and function times

Mai Vezi: Pagube
Identic cu: Fists
Pagube si timp de funcționare
Tip de pagubă Melee
Pagubă la distanță sau apropiată? Melee
Pagube
Pagubă de bază 100% 65
Point blank 55-75
Critice 195
Minicritic 75-101
Momente de funcționare
Interval de atac 0.8 s
Valorile sunt aproximate și determinate prin testarea de către comunitate.

Demonstraţie

Schemă

Mai Vezi: Crafting
Scrap Metal Gloves of Running Urgently Fists of Steel
Item icon Scrap Metal.pngx2 + Item icon Gloves of Running Urgently.png = Item icon Fists of Steel.png

Realizări

Leaderboard class heavy.png Heavy

Communist Mani-Fisto
Communist Mani-Fisto
Omoară un adversar cu un pumn critical.

Istoria actualizărilor

21 December 2010 Patch

7 January 2011 Patch

  • Această armă a primit o iconiță pentru ucidere proprie.

10 January 2011 Patch

  • S-au reparat pumnii lui Heavy care nu afișau animația pentru Lovitura critică.

Bug

  • În world view, părți din mâinile lui Heavy ies în exteriorul Pumnilor de Oțel. Acest lucru se poate observa cel mai bine în timpul umilinței.
  • În vederea prima persoană, încheietura stângă a lui Heavy iese prin Pumnii de Oțel.
  • Când e scoasă, acesta emite sunetul de scoatere al Manușile Mortale de Box (K.G.B.).
  • Deși par a fi atacuri melee, pagubele multor atacuri batjocoritoare sunt reduse de folosirea Pumnilor de Oțel, ca și cum ar fi atacuri de la distanță. De fapt, numai batjocurile atac Decapitarea, Dischord și Fencing sunt singurele care nu se comportă ca atacurile de la distanță, permițându-i unui Heavy cu Pumnii de Oțel să supraviețuiască (unei aplicări din) majoritatea atacurilor batjocură.
  • Chiar dacă Cabrul Ullapool este o armp melee cu pagube tip splash, arma lovește inamicul de două ori; o dată pentru pagubele melee, și o a doua oară pentru pagubele explozive. Este posibil să-i supraviețuiești unei lovituri critice dacă jucătorul folosește Pumnii de Oțel, pagubele melee sunt mărite, dar explozia va fi redusă.

Trivia

  • O replică nefolosită a lui Heavy pentru deblocarea unei arme face referire la 'Pumni de Oțel'.
  • Pumnii de Oțel originali aveau și o selecție de sunete unice, făcând pumnii să pară mai robotici. În joc, însă, ei păstrează aceleași sunete ca și Manușile Mortale de Box (K.G.B.) când sunt echipați, dar loviturile de pumn au sunetele metalice personalizate.
  • Descrierea Actualizării Fancy vs. Nasty pentru Pumnii de Oțel face referire la glandă pineală, o glandă mică în creier ce secretă melotonină. Melotonina afectează ciclurile ritmice la oameni, ca și somnul.

Galerie

Mai vezi