Freight

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Freight
Freight1.png
Grundlæggende information
Banetype Kontrolpunkt
Filnavn: cp_freight_final1
Udvikler(e): Jamie "Fishbus" Manson
Mitch "Ol" Robb
Bane-information
Miljø: Ørken / Industriel
Scenarie: Dagslys, solrig
Dybt vand: Yes
Miljøfarer: Toge
Bane-genstande
Healthico.png Helbredelsespakker: Smallhealth.png ×8   •   Mediumhealth.png ×6
Ammoico.png Ammunitionskasser: Smallammo.png ×10   •   Mediumammo.png ×10
Map Photos
Menu photos cp freight final1.png
Map Overview
Freight overview.png
Banefrimærke
Item icon Map Stamp - Freight.png
Understøttere-førertavle

Freight er en Standard Kontrolpunkt bane. Den blev inkluderet med 28. april 2010-opdateringen som en officiel fælleskabs-bane på grund af dens udstående kvalitet. Dens design er inspireret af Well, og har en del sammenligninger med den, såsom at have undervands-ruter, baser designet til divisioner af RØD og BLÅ, og modificerede toge.

Steder

Freight indeholder et midterpunkt flankeret af to bygninger, og to baser, som korresponderer til et hold, såvel som to gårdspladser, og et sidste område, som indeholder togspor.

Kontrolpunkt 3

Det centrale punkt er placeret mellem to togspor på modstående sider, som markerer enderne af hvert holds gård. Direkte til venstre og højre for punktet, er der to bygninger med skråtag; områder, hvorpå klasser kan stå. Dette punkt er omkranset af holdenes gårde, som hver indeholder separate trapper, der er tilgængelige med det samme fra basernes udgang. De virker som Sniper dæk. Gården indeholder også en helbredspakke og ammunitionskasse placeret bag en betonklods, som kan bruges som dække.

 • Flankering/Trapper: På den tætte side af hvert holds midterområde er flankeringen. Den er tilgængelig fra toppen af trapperne til den ydre side af midterområdet, som leder til et lille drop til togsporene.
 • Væg: Parallel til centralbygningen, som er separeret af punktet, er væggene. Væggen har to åbninger, der leder ind i hvert holds gård og vand-indgang. Der er en trappe på den modsatte side af væggen til punktet, der leder til en platform på toppen af væggen. Dette er et meget normalt Sniper-spot.
 • Vand: Primært brugt bag hvert holds væg er vandvejen, som går under hele midterområdet. Vandvejene leder til en åbning på fjendens side af midterområdet ved siden af punktet.
 • Gård: Uden for indgangene til hvert holds primære bygning er gården. Det er åbent område, der indeholder den primære vandkanal, væggen og portene til det tredje fremadrettede respawn.

Kontrolpunkter 2 & 4

Kontrolpunkterne 2 & 4 er placeret i hvert holds primære bygning. Den primære bygning består af små korridorer og tætte områder. Med kun to indgange, hvor begge er snævre gange, er dette det sværeste kontrolpunkt at erobre på banen, og især hvis fjenden har sat en Sentry Gun op.

 • Primær Indgang: Fra forsvarenes perspektiv er den primære indgang til højre. Den er primært brugt, når man laver store angreb, da den går ud direkte foran punktet. Foran svingdøren, når man kommer ind, er et vindue på væggen af bygningens anden etage, som kun er tilgængelig for forsvarene.
 • Flankerings-indgang: Flankerings-indgangen er den eneste anden indgang til den primære bygning. Den går ned til den primære gang bag punktet.
 • Brøndrum: Mellem indgangene er brøndrummet, som indeholder et drop-down til vandvejen.
 • Anden Etage: Den anden etage løber gennem den indre del af bygningen bag punktet. Den leder til en balkon, der overser punktet, det lille rum over den primære indgangs-rampe og det lille flankerings-rum direkte over for det sidste punkt. Den anden etage er tilgængelige direkte fra en trappe ved den korte udgang, og en anden trappe ved gård-udgangen.
 • Kort Udgang: Den korte udgang er udgangen tættest på punktet. Den går direkte ud til en ramp, der plateauer lige foran det sidste punkt.
 • Gård Udgang: Gård-udgangen er placeret i enden af en gang bag punktet. Den går ud over for det sidste punkt ved gårdens bassin.

Kontrolpunkter 1 & 5

Disse kontrolpunkter er tættest på hvert holds respawn. Ved rundens begyndelse, er de ejet af holdene tættest på dem. De er direkte uden for respawnet og er mellem to togspor. Fra dette område, er der tre udgange.

 • Bassin: Det åbne område foran punktet er bassinet. Den leder til to af udgangene, flankerings-udgangen til højre, og den primære gård-udgang ved siden af den. Bassinet har en betonblok og barriere, som kan blive brugt som dække.
 • Spor: Punktet er placeret mellem to togspor, som ved tilfældige intervaller vil have tog, der krydser dem. På spawn-siden af punktet er en barriere, som dækker punktet fra at være direkte angribeligt fra spawnsene.
 • Kasser: Bag punkt-barrieren er en stabling af kasser og tagsten, som kan hoppes på for at få et udsynspunkt over hele området. Dette er et typisk spot for Snipere og Sentry Guns.

Strategi

Hovedartikel: Fællesskabets Freight strategi

Kontrolpunkt timing

Kontrolpunkt Multiplier Sekunder
Kontrolpunkt 1 og 5 ×1
4 ,000
×2
2 ,667
×3
2 ,182
×4
1 ,920
Kontrolpunkt 2 og 4 ×1
12 ,000
×2
8 ,000
×3
6 ,545
×4
5 ,760
Kontrolpunkt 3 ×1
18 ,000
×2
12 ,000
×3
9 ,818
×4
8 ,640


Opdateringshistorik

28. april 2010-opdateringen

 • Tilføjede Freight til spillet.

Paratviden

 • Selvom CP_Freight og CP_Freight_Final både eksisterer, var versionen, der blev tilføjet til spillet som en officiel bane, CP_Freight_final1, som er endnu en ændret version af banen.
 • En uofficiel Arena-version af denne bane, udviklet af de samme, eksisterer også.
 • Udviklernes initialer , JM, kan blive fundet i et skjult rum under midterpunktet; initialerne kan kun nås ved brug af noclip-kommandoen.
 • Billedet på loading-skærmen, når man loader Freight, er fra en af beta-versionerne af Freight.