Gargoyles & Gravel

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Gargoyles & Gravel
Gargoyles01.jpg
Sarjakuvan tiedot
Julkaistu: 28. lokakuuta 2015
Sivujen määrä: 22
Artist: Rennerei
Jim Murray (kansitaide)
Writer: Jay Pinkerton & Erik Wolpaw
Colorist: Fayren

Gargoyles & Gravel on sarjakuva joka julkaistiin 28. lokakuuta 2015 Scream Fortress 2015-päivityksen ohella. Se kertoo palkkasotureista ja Neiti Paulingista jotka pitävät halloweenjuhlia kunnes Merasmus keskeyttää juhlat hänen haasteellaan.

Tiivistelmä

Gargoyles & Gravel-sarjakuva alkaa halloweenillasta, RED-tiimin juhlanpitoon. Juhlien aikana, Medic ja Engineer ovat leikkaamassa rikollisen aivoa kurpitsalyhdyn sisälle. Sillä välin kun he vievät lyhtyä ulos, Scout, Soldier, ja Heavy pelaavat "Gargoyles & Gravel"-fantasiaroolipeliä Neiti Paulingin kanssa. Pelissä he ovat peikkojen piirittämänä kunnes Heavy ilmoittaa tappavansa ne kaikki Sashalla. Neiti Pauling ilmoittaa että he saapuivat huoneeseen jossa on vaarallisen näköinen amuletti. Varoituksista huolimatta, Soldier noutaa amuletin, tappaen koko hänen puolensa.

Sillä välin, Merasmus ilmoittaa hänen tulemisesta oven ulkopuolella. Miss Paulingille selittämisen jälkeen, kuka Merasmus on, he yrittävät olla välittämättä Merasmuksesta ja jatkavat juhlimistaan kunnes Merasmus teeskentelee olevansa pitsamies. Spy menee Merasmuksen luo ja epäilee että hän on velkaa yli muinaisen artefaktin, jonka takia hän tarvitsee palkkasotureiden apua. Merasmus valehtelee että tämä tilanne ei liity venäläisten gangstereiden hallussapitämään muinaiseen artefaktiin hänen takanaan. Saadakseen heidän huomionsa, Merasmus julistaa että menneet halloweenin hirviöt ovat palanneet, ja hän tarjoaa haastetta keräillä heidän sielujaan. Palkkasoturit jättävät Merasmuksen huomiotta ja jatkavat pelin pelaamista, missä Soldier taas ottaa amuletin, tappaen pelissä olevat pelaajat. Tylsistyneenä Heavy päättää, että hän mielummin taistelee Merasmuksen hirviöitä vastaan ja kysyy muita tulemaan mukaan. Sarjakuva päättyy Palkkasotureiden poistumisesta rakennuksesta ja he ilmoittavat että he hyväksyvät Merasmuksen haasteen, säästäen hänen henkensä venäläiseltä jengiltä.

Sivut

Nippelitietoa

  • Nimi "Gargoyles & Gravel" on viittaus pöytäfantasiaroolipeliin; Dungeons & Dragons.

Katso myös

Ulkoiset linkit