Gargoyles & Gravel

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Gargoyles & Gravel
Gargoyles01.jpg
Stripinformatie
Uitgave: 28 Oktober 2015
Aantal pagina's: 22
Artiest: Rennerei
Jim Murray (cover art)
Writer: Jay Pinkerton & Erik Wolpaw
Colorist: Fayren

Gargoyles & Gravel is een stripboek dat gereleased is op 28 oktober 2015 om de Scream Fortress 2015 update te promoten. Het volgt de mercs & Miss Pauling die een halloween feestje geven, maar Merasmus onderbreekt het feest met een uitdaging.

Samenvatting

Gargoyles & Gravel begint op Halloween nacht, waar RED team een Halloween feestje geeft. Tijdens dat het feest aan de gang is plaatsen Medic en Engineer het brein van een crimineel in een Jack o' Lantern. Als ze de pompoen naar buiten nemen gaan Scout, Soldier en Heavy een fantasy rollenspel spelen genaamd "Gargoyles & Gravel" met Miss Pauling. In het spel zijn ze in de val gelokt door goblins tot Heavy aankondigt dat hij deze allemaal dood met Sasha. Miss Pauling informeert dat ze een kamer binnengewandeld zijn met een amulet dat er gevaarlijk uitziet. Ondanks de waarschuwing pakt Soldier toch het amulet, dat kort hierna iedereen in het spel dood.

Ondertussen kondigt Merasmus zijn aankomst in het feest aan. Nadat ze uitleggen wie Merasmus is aan Miss Pauling negeren ze hem, totdat hij verkleed als pizzaman terug komt. Spy gaat naar Merasmus en neemt aan dat hij in schulden staat bij criminelen voor een oud artifect waarvoor hij de hulp van de mercs nodig heeft. Merasmus liegt en zegt dat dit niet het geval is, ook al is het duidelijk dat hij gegijzeld word door russische criminelen met het artifect achter hem. Om hun interesse te winnen claimt Merasmus dat de monsters van Halloween terug leven en teruggekeerd zijn, en daagt hun uit om hun zielen te gaan verzamelen. De mercs negeren hem en spelen verder, tot de Soldier het amulet weer vastneemt en de hele partij in het spel dood. Heavy begint zich te vervelen en zegt dat hij liever tegen Merasmus zijn monsters vecht, en vraagt de rest om mee te gaan vechten. Het boek eindigt met de Mercs die naar buiten gaan en zeggen dat ze Merasmus zijn uitdaging aannemen, wat hem red van de dood door de criminelen.

Pagina's

Trivia

  • De naam "Gargoyles & Gravel" is een referentie naar het beroemde tabletop fantasy rollenspel Dungeons & Dragons.

Zie ook

Externe links