Ghost Fort

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Ghost Fort
Ghost Fort.png
Grundlæggende information
Banetype Konge af bakken
Filnavn: koth_lakeside_event
Udvikler(e): Valve
Bane-information
Miljø: Halloween
Scenarie: Nighttime, overcast
Miljøfarer: Pumpkin bombs,
Merasmus,
Bottomless pit,
Skull Island explosion
Bane-genstande
Healthico.png Helbredelsespakker: Healthbar.png ×8   •   Healthpie.png ×2   •   Health Cauldron.png ×1
Ammoico.png Ammunitionskasser: Smallammo.png ×5   •   Mediumammo.png ×2   •   Largeammo.png ×1
TF2 crosshair.png Specielle: Pumpkin.png
Map Photos
Menu photos koth lakeside event.png
Map Overview
Ghost Fort overview.png
Gå ind på en hjemsøgt Konge af Bakken bane for at kæmpe mod en bombe-spyttende, skæbne-snurrende spektral magiker! Og hvis det ikke var uhyggeligt nok til dig, hvad så med at han er en betjent, som blev skubbet for langt ud! Hvad? Det var uhyggeligt nok? Okay, vi gemmer den del til næste år. AWOOOOOOOOOO!
Ghost Fort reklametekst
Ghost Fort har flere variationer, inklusiv Konge af bakken.

Ghost Fort er en officiel Konge af Bakken bane, udgivet som del af Spectral Halloween Special-opdateringen den 26. oktober, 2012. Det er Halloween-versionen af Lakeside. En hovedforskel fra alle andre Konge af Bakke baner er rundens længde. For at vinde Ghost Fort, skal et hold have kontrol over punktet i mindst syv minutter, contra de normale tre.

Ligesom på Eyeaduct og Mann Manor, har Ghost Fort spawnende præmier, græskarbomber og en boss.

Indhold

I midten af banen er et gigantisk hjul, kendt som Skæbnens Hjul. Når kontrolpunktet er erobret, vil Skæbnens Hjul spinne, og én af de ni mulige kort vil blive tilfældigt valgt. Dets effekter er tildelt alle spillere i en kort periode.

En anden del er det bundløse, "tandfyldte" hul placeret, hvor vandpoolen ville være på Lakeside. Den dræber alle spillere, som er uheldige nok til at falde i, og katapulterer deres ragdolls ned på Kontrolpunktet.

Under visse intervaller, vil Merasmus dukke op nær Kontrolpunktet og flyve rundt på banen, teleportere og angribe spillere. Når Merasmus er på banen, vil Bombinomiconet vælge to spillere, som forvandles til bomber, og fortælle dem, at de skal bringe bomben tilbage til Merasmus for at lamme ham. Kontrolpunktet kan ikke blive erobret indtil Merasmus forlader stedet eller er besejret.

Ghost Fort har en anden lokation, kaldet Kranieøen. Når Merasmus er besejret, vil han blive udskiftet af en Bombinomicon, som spillere kan bruge til at transportere til øen. På toppen af bakken, kan spillere gå ind i et bur og opnå præstationen Et Dejligt Feriested, og Kranieøens Kraniehat, hvis de ikke allerede har modtaget den. Spillere er så teleporteret tilbage til det primære felt, med usårlighed, 200% overheling, en hastigheds-forøgelse og kritisk boost i en begrænset periode.

En Hjemsøgt halloweengave vil spawne på banen for hver spiller individuelt under Halloween-begivenheder, hvis mindst 10 spillere er forbundet til serveren og serveren er registreret. Adskillige notifikationer vil fremkomme indtil spilleren tager gaven eller den forsvinder. Kun spilleren til hvem gaven spawnede vil kunne se spawnet og få notifikationer.

Strategi

Hovedartikel: Fællesskabets Ghost Fort strategi

Kontrolpunkt timing

Kontrolpunkt Multiplier Sekunder
Kontrolpunkt ×1
14 ,000
×2
9 ,333
×3
7 ,636
×4
6 ,720


Skæbnens Hjul

Merasmus puttede en fælde på Kontrolpunktet, et "Skæbnehjul" er drejet hver gang Kontrolpunktet er erobret. Dens effekt vil blive tildelt alle spillere på begge hold, og vil blive vist på hver spillers HUD ved siden af deres liv, såvel som annonceres af Merasmus. Effekten vil udgå efter en kort tidsperiode, eller når en hurtig gen-erobring af Kontrolpunktet forekommer og forårsager at en ny effekt kommer i spil. Listen af mulige effekter er følgende:

Kort Beskrivelse
Fate card highjump.png Superhop får alle spillere til at hoppe meget højere. For at kompensere, modtager spillere ikke faldskade.
Fate card shrunkenhead.png Lille Hoved vil formindske spillerens hoved. Dette forhøjer deres vokale tonehøjde. Dette påvirker ikke hovedets hitbox.
Fate card superspeed.png Super-hastighed får alle spillere til at løbe hurtigere.
Fate card lowgravity.png Ingen Tyngdekraft nedsætter banens tyngdekraft, som gør højere områder tilgængelige. Dette tillader også spillere at hoppe længere.
Fate card bighead.png Stort Hoved vil få spillernes hoveder til at gro større. Dette formindsker deres vokale tonehøjde. Dette påvirker ikke hovedets hitbox.
Fate card ubercharge.png ÜberCharge gør alle spillere usårlige. På grund af dette, kan punktet ikke blive erobret i en kort periode. Merasmus vil sætte spørgsmåltegn ved, hvorfor han har sådan en mulighed på Skæbnens hjul. Denne effekt er meget kortvarig i forhold til andre. Hvis Merasmus kommer frem mens spillere har denne skæbne tilknyttet, vil den forsvinde med det samme.
Fate card critboost.png Kritiske Slag giver 100% kritisk chance til hver spiller. Denne effekt er mere kortvarig end andre.
Fate card dance.png Dansekonkurrence teleporterer alle spillere til ikke-hjul siden af kontrolpunktet og sætter dem op i to parallelle rækker, RØD i en og BLÅ i en anden, imens de alle stopper og laver Thriller hånen med Merasmus, som teleporterer til begge ender af rækkerne. Efter to runder med hån, får spillere igen kontrol og kan angribe fjenderne, der nu er lige foran dem.
Fate card skull.png Uheldig har negative effekter og vil enten antænde alle spillere, give blødnings-effekter til hver spiller, regne Jarate på spillere eller spawne Spøgelser, der cirkulerer området rundt om Kontrolpunktet.

Andre Kort

Disse kort fremkommer også på Skæbnens Hjul imens den snurrer rundt, men de har ingen effekt og kan ikke blive valgt.

Kort Navn
Fate card fishtroll.png Fisketrold
Fate card decapitated.png Halshugget
Fate card hellsbells.png Helvedes Klokker
Fate card cherrybomb.png Kirsebærbombe
Fate card luckyyou.png Heldige dig

Relaterede præstationer

Se også: Opnåelsen af Halloween-præstationer

Pumpkin.png Scarechievements

Lygtemand
Lygtemand
Forårsag 5 spilleres død ved at få græskarbomber i nærheden af dem til at eksplodere.


Dødbange
Dødbange
Dræb en spiller, som er blevet skræmt af et spøgelse.
Ligrøver
Ligrøver
Saml 20 halloween-græskar fra døde spillere for at låse op for en hat.

Ghostchievements icon.png Ghostchievements

Maskeret Mann
Maskeret Mann
Indsaml en sjælgargoil i Mann Manor.

Backpack Skull Island Topper.png Necromannchievements

Et Dejligt Feriested
Et Dejligt Feriested
Nå frem til Kranieøen og gør krav på din belønning!
Troldmænd Har Aldrig Succes
Troldmænd Har Aldrig Succes
Dræb MERASMUS!

Galleri

Oversigter

Oversigt over Kranieøs-delen af banen.

BLÅ side

RØD side

Midten

Kranieøen

Skæbnehjuls-effekter

Opdateringshistorik

26. oktober 2012-opdateringen (Spectral Halloween Special)

 • Tilføjede Ghost Fort til spillet.

7. november 2014-opdateringen

 • Opdaterede koth_lakeside_event
 • Fiksede manglende kollision på en tønde nær kontrolpunktet.

Fejl

 • Hvis Skæbnehjulet er spundet, og et kort valgt, mens spilleren respawner, vil effekten stadig påvirke spilleren, men ikonet vil mangle på den nedre venstre side af HUD'en.
 • Hvis den "Uheldige"-skæbne er valgt og spillere er antændte, vil Pyroen tage skade fra det begyndende angreb, men er derefter kun visuelt antændt resten af tiden. Efterbrænden gør ingen skade, dog tager Pyroen ekstra skade fra træffere med Signalpistolenen og Udbrænderen.
 • Får man enten ""Stor -" eller "Lille Hoved"-skæbnen kan det få visse kosmetiske genstande, såsom MONOCULUS! eller varierende lomme-venner, til at skifte meget hurtigt mellem den skalerede størrelse og deres normale størrelse.
 • Bots reagerer ikke rigtigt "Dansekonkurrence"-effekten. De kan ikke affyre deres våben, og afspiller stadig hån-animationen, men de kan stadig bevæge sig under effekten.
 • Hvis adskillige spillere falder ned i det bundløse hul på samme tid, kan de måske sidde fast.
 • Spilleren kan undgå at dø på Kranieøen ved at udnytte en ÜberCharge eller være modtager af en, mens den tids-begrænset eksplosion kommer. Det samme kan gøres ved at drikke Bonk!-Atompunch eller have en Gengangeren fremme.
 • Går man langt nok tilbage i RØD't spawn vil det forårsage, at en af genforsyningskabintterne forsvinder, indtil du bevæger dig fremad igen.

Paratviden

Generelle

 • Når Merasmus spinner sit Skæbnehjul og forcerer spillerne til at danse, refererer hans replikker til Michael Jacksons Thriller (Engelsk).
 • Merasmus' replikker, når han giver kritisk boost, "It is the crit boostening!", er en reference til 'the Quickening' fra Highlander (Engelsk).
 • Når Merasmus flyver i luften og smider bomber, vil han nogen gange sige "Everything's coming up Merasmus!" Detter er en reference til teaterstykketGypsy: A Musical Fable (Engelsk)[1].
 • Hullet, som har udskiftet vandet på Lakeside, ligner munden og tænderne, der dækker Bombinomicon.
 • Det bundløse hul dræber faktisk ikke spillerne selv. Den teleporterer faktisk spilleren til et vindue på huset, som gør drablig skade til alle inden i det, selv hvis man noclipper ind i det.
 • Syv Spøgelser, hvor en af dem bærer Gyselig Tophat, befinder sig i det bundløse hul.

Kranieøen

 • Kranie-formationen på Kranieøen ligner kraniet i Eyeaducts underverden, hvor den eneste forskel er Kranieøens Kraniehaten oven på kraniet.
 • På Kranieøen, vil Bombinomiconet tale til alle spillerne der, gratulere dem for at besejre Merasmus og invitere dem til at snuse rundt og tage hans kraniehat, som han nævner ville se godt ud på spillerens hoved. Han nævner også, at den er god til at lave romance med og taler så om en "lille kogebog" han er sammen med.
 • Hvis spillere tager for lang tid om at samle Merasmus' kraniehat op, vil buret lukke og en dæmonisk latter vil blive hørt før en eksplosion dræber alle spillere, der stadig er på øen.

Referencer

 1. http://www.youtube.com/watch?v=YT9TMwMK_lA (Engelsk)