Kultainen kaksintaistelumerkki

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
I hope I didn't scare ya with my face-to-face MAN fighting!
The Demoman

Kultainen kaksintaistelumerkki on kosmeettinen esine kaikille hahmoluokille. Se on ulkoasultaan kultainen, neliskulmainen merkki pelaajan rinnassa, jossa on musta Kaksintaistelu-minipelin kuvake. Merkin saa, kun saavuttaa Hopeisella kaksintaistelumerkillä tason 50 (490 kaksintaisteluvoittoa). Merkin taso lisääntyy yhdellä jokaista 10:tä kaksintaisteluvoittoa kohden ja merkin saavutettua tason 75 (740 voittoa), merkki päivitetään Platinaiseksi kaksintaistelumerkiksi.

Merkki näyttää viimeisimmän kaksintaistelun ajankohdan, lopputuloksen ja vastustajan. Se näytti ennen myös häviöiden määrän ja voittoprosentin, mutta tämä ominaisuus poistettiin Hatuttomassa päivityksessä.

Jos merkki poistetaan, tilalle tulee uusi seuraavan loppuun suoritetun kaksintaistelun jälkeen. Tässä merkissä on samat tiedot kuin vanhassakin, tosin merkissä on uusi "vastaanottopäiväys".

Päivityshistoria

30. syyskuuta 2010 -päivitys (Mann-Conomy-päivitys)

  • Kultainen kaksintaistelumerkki lisättiin peliin.

6. lokakuuta 2010 -päivitys

  • Korjattiin kaksintaistelumerkkien käyttämät väärät tekstuurit.

14. huhtikuuta 2011 -päivitys (Hatuton päivitys)

  • Kaksintaistelumerkit näyttävät nyt vain voittojen määrän.

Nippelitietoa

  • Tämän merkin saamiseksi pelaajan tulisi käyttää vähintään 37,00 euroa, jolla saa ostettua 50 Kaksintaistelu-minipeliä (yhteensä 250 kaksintaistelua). Lukuun otetaan huomioon jokaisesta 10:stä kaksintaisteluvoitosta saadut minipelit, mutta ei löydettyjä minipelejä, häviöitä tai muiden pelaajien aloittamia kaksintaisteluita.
  • Toisin kuin Pronssisen kaksintaistelumerkin kanssa, pelaajan saavuttaessa Kultaisen kaksintaistelumerkin ei palvelimella näytetä "#PelaajanNimi on ansainnut: Kultainen kaksintaistelumerkki"-viestiä. Sama tapahtuu myös Hopeisen ja Platinaisen kaksintaistelumerkin kanssa

Galleria

Katso myös