Duellmerke i gull

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
I hope I didn't scare ya with my face-to-face MAN fighting!
The Demoman

Gold Dueling Badge er et divers gjenstand. Den er en rektangulær, gull merke med runde kanter og en svart Duell Mini-Spill insignia. Denne gjenstanden blir brukt på brystet til hver klasse.

Denne medaljen er gitt til en spiller etter å ha nådd nivå 50 med Duellmerket i sølv, og dens nivå stiger med 1 for hver 10 duell vunnet av spilleren. etter 740 duell triumf og når merket når nivå nivå 75, blir den oppgradert til Duellmerke i platina.

Merket viser tiden, datoen, utføringen, og motstander som spilleren duellerte med sist. Etter Den Hatteløse Oppdateringen, sluttet merket å vise sine tap/vinn prestasjon

Om merket blir slettet, vil en ny en bli gitt til spilleren etter en duell. Den nye vil vise den samme statusen som den gamle gjorde, men vil få en ny "date received".

Oppdaterings Historie

30 september 2010 Patch (Mann-Konomi Oppdateringen)

  • Gold Dueling Badge ble lagt til i spillet.

6 oktober 2010 Patch

  • Fikset duellmerkene så de ikke viser feil tekstur.

14 April, 2010 Patch (Den Hatteløse Oppdateringen)

  • Duellmerkene viser bare nå hvor mange ganger spilleren har vunnet.

Trivia

  • Inkluderer ikke tilfeldige dropp eller invitasjoner av andre spillere, men inkluderer et sett med 5 tjente Dueling Mini-Games for hver 10 seier, det laveste mulige pengebeløpet en spiller kan bruke på Duell Mini-Spill for å få dette merket er på $48.51 (48.51€, £28.91), som betyr 245 dueller (49 sett med 5 hver). Dette er beregnet om man vinner alle.
  • Ulik Bronze Dueling Badge, når du har vunnet nok til å få Gold merket, er det ingen "#PlayerName som har fortjent Gold Dueling Badge" melding i serveren. Dette skjer også med Silver og Platinum Duell Merkene.

Galleri

Se også