Duelleringsmärke i Guld

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
I hope I didn't scare ya with my face-to-face MAN fighting!
The Demoman

Duelleringsmärket i Guld är ett diverse märke (nivå 3) som släpptes i samband med Mann-Conomy-Uppdateringen. Det föreställer ett rektangulärt märke i guld som visas upp på spelarens bröst. Märket erhålls efter att spelaren nått duellnivå 50 på sitt Duelleringsmärke i Silver, och dess nivå ökar med 1 för varje 10 dueller som spelaren vinner. När märket når nivå 75 (totalt 740 vinster) uppgraderas det till Duelleringsmärket i Platina.

Märket visar också din vinstprocent baserat på samtliga spelade dueller, och tiden, datumet, resultatet och motståndaren i din senaste duell.

Om märket raderas kommer ett nytt att ges till spelaren efter att denna deltagit i ytterligare en duell. Det nya märket kommer ha samma statistik som det gamla, men med ett nytt mottagningsdatum.

Trivia

  • Bortsett från duelleringsminispel som man hittar, och dueller som man blir utmanade på av andra spelare (men inklusive de 5 duelleringsminispel som automatiskt fås för varje 10 vinster), den lägsta summan en spelare måste spendera på Duelleringsminispel för att få detta märket är 48,51€ (48,51$, 28,91£), vilket köper en 245 dueller (49 x 5). Detta om man utgår från att spelaren vinner varenda duell.
  • Till skillnad från bronsmärket så utannonseras inget "#SpelarNamn har förtjänat Duelleringsmärke i Guld"-meddelande till servern när spelaren når den aktuella duellnivån. Detta gäller även märkena i silver och platina.

Gallery

Se även

att sälja guld