Gold Rush-opdateringen

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Goldrush banner.png
Denne artikel er om indhold udgivet i en større opdatering. For selve opdateringen, se 29. april 2008-opdateringen.
Denne opdatering vil også markere begyndelsen på en af de vigtigste ændringer vi vil foretage på Team Fortress over det næste år. Som den første vil Medicen tillade spillere at opnå tre unikke genstande ved at opnå præstationer som vil komme i denne opdatering. Disse tre unikke genstande vil tillade spillere nye muligheder til, hvordan de kan spille klassen, og vil også have en effekt og fordel til holdet der bruger dem. Efter denne første udgivelse vil vi hurtigt tilføje unikke genstande til de resterende otte klasser.
Goldrush-opdateringssiden

Gold Rush-opdateringen (Engelsk), også kaldet Medic-opdateringen, var den første større indholdsopdatering til Team Fortress 2.

Opdateringen var centreret omkring Medicen som den første klasse til at modtage tre nye våben, som gav alternative måder at spille spillet på. Sammen med disse våben blev der tilføjet karakter-information og et udstyrssystem til at lade spillere udstyre de nye våben, som ville komme i senere opdateringer.

Denne opdatering bestod også af introduktionen af den nye last-spiltilstand, den vedrørende bane Gold Rush og udgivelsen af Meet the Scout. Adskillige forbedringer og tilføjelser var også inkluderet.

Opdateringen blev udgivet i 29. april 2008-opdateringen.

Tilføjelser

Våben

Hovedartikel: Våben
Blutsauger Blutsauger
Kritzkrieg Kritzkrieg
Ubersaw Übersaven

Baner

Hovedartikel: Liste over baner
Navn Billede Spiltilstand Filnavn
Gold Rush Goldrush.jpg Last
BLU Bombcart.png
pl_goldrush

Opdateringsfremgang

Gold Rush-odateringen satte en præcedens for fremtidige indholdsopdateringer ved af afsløre alle afspekterne af opdateringen på udgivelsesdagen. Der blev givet forklaringer for de nye tilføjelser samt begrundelser angående spilleroplevelser.

Trivia

  • Medicen valgt som den første klasse til at få en opdatering på grund af kritik mod den passive rolle spillere ofte finder dem selv i ved brug når de brugte klassen, samt det at klassen var den mindst spillede på det tidspunkt. Med opdateringen blev Medicen den tredje mest spillede klasse i spillet.
  • Spillere kunne kort efter opdateringen bruge konsol-kommandoer til at automatisk låse op for alle Medic-våbnene uden at låse op for nogle præstationer. Dette blev senere rettet.
  • De første Medic-våben var anderledes fra deres nuværende versioner:
    • Blutsaugeren blev udgivet uden at kunne gøre kritisk skade som en negativ egenskab. Dette blev senere erstattet med at formindste den naturligt regenererende helbred per sekund på Medicen.
    • Kritzkriegen ladede kun 10% hurtigere end det normale Medi-geværr da den oprindeligt blev udgivet. Denne procentdel er sidenhen blevet øget til 25%.
    • Übersaven blev tidligere låst op for blev at opnå alle 39 Medic-præstationer. Dette blev senere reduceret grundet sværheden ved det.

Opdateringsgalleri

Eksterne links