Aranyláz Frissítés

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Goldrush banner.png
Ez a szócikk a frissítés során megjelent tartalmakkal foglalkozik. A javítás részleteit lásd itt: 2008. Április 29-i Javítás.
Ez a frissítés jelzi a kezdetét a legnagyobb változtatásoknak a Team Fortress 2 jövőjében. Kezdve először a Szanitéccel, a játékosok kiérdemelhetnek három egyedi tárgyat, amiket az új Szanitéc teljesítményekkel lehet elérni. Ezután gyorsan hozzáadjuk a további nyolc osztály tárgyait.
Az Aranyláz Frissítés oldaláról

Az Aranyláz Frissítés, másnéven a Szanitéc Frissítés volt az első nagyobb tartalmi frissítés a Team Fortress 2-ben.

A frisssítés középpontja a Szanitéc volt, az első osztály, aki megkapta az első három fegyverét. Emellett bevezették a Karakter Infót és a Felszerelést.

A frissítéssel bekerült az új Robbanótöltet játékmódhoz a Gold Rush pálya és a Meet the Scout. Számos fejlesztést és kiegészítést is tartalmaz.

Ez a frissítés a 2008. Április 29-i Javítással jött ki.

Kiegészítések

Fegyverek

Blutsauger Blutsauger
Kritzkrieg Kritzkrieg
Ubersaw Agyonfűrész

Pályák

Név Kép Játékmód Fájlnév
Gold Rush Goldrush.jpg Robbanótöltet
BLU Bombcart.png
pl_goldrush

Érdekességek

  • A Szanitécet választották az első osztálynak, amit frissítettek, azért hogy többet játszanak ezzel az osztállyal, mert ez volt a legkevesebbet játszott osztály, míg a frissítés után ez lett a harmadik.
  • Később a frissítés után a játékosok a konzolból meg tudták szerezni a Szanitéc fegyvereket teljesítmények nélkül. Később javítva lett.
  • A kezdeti Szanitéc fegyverek az alábbiakban térnek el az újaktól:
    • A Blutsauger nem tudott kritikus találatot adni, ez később azzal lett kicserélve, hogy 2 élettel kevesebbet kapott a Szanitéc.
    • A Kritzkrieg csak 10%-kal gyűjtötte gyorsabban az ÜberTöltést az alap Gyógypuskánál. Ez a szám most 25% lett.
    • Az Agyonfűrészt csak 39 teljesítmény után lehetett megszerezni, ez mostanára lecsökkent, túl nehéz volt annyit összegyűjteni.

Frissítési galéria

Külső linkek