Gold Rush Oppdateringen

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Denne artikkelen er en liste over utsluppet innhold . For patchen selv, se 29 april 2008 Patch.
Goldrush banner.png
All I can tell you about this next procedure is that it will be... excruciating!
The Medic

Goldrush Oppdateringen, kan også refereres som Medic Oppdateringen, somvar den første store oppdateringen til Team Fortress 2.

Oppdateringen var sentrert rundt Medic som den første klassen som fikk tre nye våpen som kunne forbedre spillet. Ved siden av introduksjonen til våpnene, kom også Karakter Info og Loadout systemet inn for å gi spillere muligheten til å velge våpen til en karakter for senere oppdateringer.

Denne oppdateringen var også en detalje til den nye Payload spillemodusen, der den relaterte tittel kartet Gold Rush kom inn, ved siden av dette kom også Møt Scouten filmen. Mange andre forbedringer fulgte også med.

Denne oppdateringen kom ut 29 april 2008 Patch.

Tillegg

Våpen

Blutsauger Blodsuger
Kritzkrieg Kritzkriegen
Ubersaw Ubersag

Kart

Oppdaterings Prosess

For å vise flere fremtidige oppdateringer, var Gold Rush Oppdateringen avdekket med all aspekter rundt dagen den kom ut. Forklaringer til de nye tilleggene ble også fremvist i spillet.

Trivia

  • Medic var valgt til å være den første klassen som skulle få en oppdatering på grunn av kritikken som en passiv rolle som spillere ofte når man brukte klassen.
  • Selv om Meet the Scout kom ut i denne oppdateringen, var den nede på bunnen av oppdaterings siden, som indikerte at det ikke spilte så stor rolle i oppdateringen.
  • Senere etter oppdateringen, kunne spillere automatisk opplåse alle Medic våpnene uten å oppnå en eneste prestasjon via en konsoll kode. Dette ble siden fikset.
  • De inviduelle Medic våpnene skilte seg ut fra versjonene som finnes i dag:
    • Blutsauger originalt sett hadde ingen kritiske treff til å begynne med.
    • Kritzkrieg ladet bare 10% fortere enn vanlige Medi Gun.
    • Ubersaw kunne før bli opplåst etter å ha gjort alle 39 Medic Prestasjonene.

Galleri

Eksterne Linker