Gorge Event

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Gorge har flere variationer, inklusiv Kontrolpunkt, Angrib/forsvar, og Mannpower.
Gorge Event
Cp gorge event.png
Grundlæggende information
Banetype Kontrolpunkt
Filnavn: cp_gorge_event
Udvikler(e): Paul "puxorb" Broxup
Bane-information
Miljø: Halloween
Scenarie: Nattetid, overskyet
Bane-genstande
Healthico.png Helbredelsespakker: Healthbar.png ×2   •   Healthpie.png ×11
Ammoico.png Ammunitionskasser: Mediumammo.png ×10   •   Largeammo.png ×4
TF2 crosshair.png Specielle: Pumpkin.png
Map Overview
Gorge Event overview.png

Gorge Event er en enkelt-stadies Angreb/Forsvar Kontrolpunkts-bane. Det er en Halloween-tematiseret version af Gorge, hvor det sidste punkt finder sted i et palæ, og det første nær en grøft.

Mens den ligner Angreb/Forsvars-stiliserede baner, såsom Dustbowl og Egypt, indeholder Gorge ét enkelt stort stadie, i modsætning til tre mindre stadier. Banens layout tillader for flere angrebs-muligheder for BLÅ og færre høj-trafikerede flaskehals-punkter.

Ligesom alle andre Angreb/Forsvars-baner, skal BLÅ spillere angribe, mens RØD'e spillere forsvarer. Målet for angriberne (BLÅ) er at erobre begge kontrolpunkter i sekvens. Målet for de forsvarene (RØD) er at forsvare disse punkter, indtil tidsgrænsen er nået. Timeren er forøget, hvis BLÅ erobrer det første punkt; når dette punkt er erobret, er det låst, og kan ikke blive taget tilbage af de forsvarene.

Steder

Retninger er beskrevet fra BLÅ's (angribere) perspektiv.

BLÅ Spawn

 • Indgangsgård: Indgangsgården er placeret uden for BLÅ's startende spawn-område. Dem er tilgængelig for BLÅ fra tre forskellige udgange, som alle er respektivt placeret til den ydre venstre, højre, og midte af BLÅ spawns klippevæg. Indgangsgården er for det meste åben, uden noget dække, med undtagelse af Told-boden, og en lille væg på en side.
 • Told-bod: Told-boden er den lille bygning, som næstem er i midten af indgangsgården. Inden i er en stor ammunitionskasse, og taget er tilgængelig via en stige, der læner sig op af den. Engineers kan ofte godt lide at campe her, og placere Sentry Guns, især på taget af boden.
 • Checkpunkt-bygning: Checkpunkt-bygningen er den store bygning, der separerer kløft-området og indgangsgården. Fra fronten har den en primær afskærmet indgang, som giver en indgang fra to sider. Bygningens inderside er mest tomt, med undtagelse af nogle få tønder og vandtanke på række langs væggene. Der er to udgange ved de ydre vægge, som hver har udgang til de ydre sider af kløften. Den primære udgang er oven på en trappe, som har udgang foran Kontrolpunkt A.

Kontrolpunkt A

 • Bro: Kontrolpunkt A er placeret på en bro over banens efter-navngivede kløft (gorge). Kløften selv er tilgængelig fra varierende indgange fra alle retninger. Udskæringen af den primære bygning har et kighul, som kan virke som en effektivt Sentry Gun eller Sniper rede.
 • Kløft: Kløften går gennem hele erobrings-området, fra væg til væg, og under broen. Der er en stor helbredspakke nedenunder broen i kløften. Den dipper ned i midten og dipper op igen mod bygningens front. På den højre side, fra BLÅ's perspektiv, er kløften afskærmet og den venstre side dipper op mod bygningens side-indgang.
 • BLÅ Fremad Spawn: Når BLÅ erobrer Kontrolpunkt A, bliver deres spawn-rum flyttet til toppen af bygningen, der overser Kløften, og den primære bygning. Når Kontrolpunkt A er erobret, forbliver Kontrolpunkt B også lukket (så begge punkter er låst) i et kort stykke tid, imens Skelet-kongen, og hans undersåtter, spawner.

RØD Base

 • Primær Gang: Den primære gang er den lange gang forbundet til den primære indgang nærmest broen. Den løber gennem bygningen fra indgangen til flaskehals-rummet. Den er forbundet til flanke-gangen, og har et par trapper i enden, som leder op til platformene over gangen og flaskehals-rummet.
 • Flanke-gang: Flanke-gangen går gennem bygningen, som er nærmere indgangen vinkelret for den primære gang, og til side-indgangen til bygningen. Der er en trappe ved dens ydre ende, som leder til den anden etage.
 • Anden Etage: Den anden etage går helt igennem gangene og flaskehals-rummet. Den er tilgængelig fra et par trapper i enden af den primære gang, og flanke-gangen. Den går over flanken og den primære gang. Fra flanken, leder den til et drop-down til flaskehalsen.
 • Flaskehals: Flaskehalsen er rummet før det sidste punkt, som ofte er meget konkurreret. Væggene er foret med tønder. Over tønderne er den anden etage balkon. De fleste af kampene, imens man forsøger at erobre det sidste punkt, vil foregå i dette rum. Der er fem indgange/udgange: En fra den primære gang, en fra den anden etage, en anden fra den anden etages flankering og to udgange til det sidste punkts rum.

Kontrolpunkt B

 • Sidste Rum: Det sidste rum er markeret af sit gigantiske gul i midten, hvor punktet er placeret. Hullet er omgivet af gange på væggene, som kurver rundt om området.
 • RØD Spawn: RØD spawn er placeret til højre i det sidste rum.
 • Kontrolpunkt: Banens sidste erobringpunkt er placeret i den primære bygnings hjerte. Punktet selv er sat i et dybt, åbent hul, der giver BLÅ en højde-ulempe, når de forsøger at erobre det. I et hjørne af rummet er det RØD'e spawn rum, og i det andet, er et lignende kighul til Punkt A. Den overhængende afsats inden i hullet er et populært sted til Sentry Guns, da de kun kan blive angrebet inden fra hullet selv.

Strategi

Hovedartikel: Fællesskabets Gorge strategi

Kontrolpunkt timing

Kontrolpunkt Multiplier Sekunder
Kontrolpunkt 1 ×1
60 ,000
×2
40 ,000
×3
32 ,727
×4
28 ,800
×5
26 ,277
Kontrolpunkt 2 ×1
12 ,000
×2
8 ,000
×3
6 ,545
×4
5 ,760
×5
5 ,255


Opdateringshistorik

28. oktober 2015-opdateringen (Scream Fortress 2015)

 • Tilføjede Gorge Event til spillet.

6. november 2015-opdateringen

 • Fiksede at to af Gorge Event Merasmissions målsætninger ikke virkede korrekt.