Grave Matters

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Grave Matters
Gravematters01.jpg
Sarjakuvan tiedot
Julkaistu: 28. lokakuuta 2013
Sivujen määrä: 20
Minä lähetän veljeni HELVETTIIN.
Redmond ja Blutarch Mann

Grave Matters on sarjakuva julkaistu 28. lokatuuta 2013, osana Viidettä Vuotuista Halloween Tapahtumaa. Se sisältää Redmond ja Blutarch Mann:in haamut, keskustelemassa siitä kuka voitti sora sodat.

Tiivistelmä

Sarjakuva alkaa niin, että Merasmus sekoittaa viiniä vessanpöntössä, samalla kun kertoo sellitovereilleen tarinaa mitä tapahtui Redmondin ja Blutarchin kuoltua. Seuraava kohtaus alkaa heti Redmond ja Blutarch Mann kuoleman jälkeen, jossa Gray Mann ripeästi poistuu heidän kuoltua. Redmondin ja Blutarchin haamut alkavat väitellä siitä, että kuka kuoli ensin, siis selvittääkseen kuka oli heidän isänsä maan laillinen perijä. Haamut päättävät käydä RED Soldierin luona, koska tämä on asianajaja, ja yrittääkseen selvittää kuka voitti sora sodan. RED Soldier, tietämättä sitä että puhuu työnantajalleen, selittää että koska kumpikaan ei ole todella kuollut, sora sota ei ole ohi kunnes toinen heistä kulkee seuraavaan maailmaan. Tajutessaan olevansa silti pattitilanteessa,molemmat Redmond ja Blutarch pikaisesti poistuvat ja ottavat yhteyttä omiin työntekijöihinsä, ja kertoo että aikoo yrittää lähettää toisen helvettiin, loppuen Scream Fortress päivityksen vinkkiin.

Sivut

Trivia

  • Merasmuksella on tatuoitu Soldier luokka tunnus vasemmassa kädessä.
  • Merasmuksen Kallosaaren Knallilla on kaksi kissamaista silmää, yhden ihmismäisen silmän sijaan.
  • Mainos Naps! Atomi-iskusta näkyy sivulla 16 The Supply Room, rakennuksen siällä. Lisäksi käyttämätön Pullo tekstuuri, sekä mainoksia olut Old Geezer:stä Blue Streak:stä nähdään sivulla 17.
  • Uutislehti josta Redmond ja Blutarch löytävät Soldierin mainoksen on sama uutislehti jota Gray Mann lukaa Shadow Boxers sarjakuvassa.
  • Merasmuksen jääkaappi sivulla 12 on haudattu maahan, alkaenDoom-Mates.

Ulkopuoliset linkit

Katso myös