Pistolarul

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Sunteţi pe cale de a avea o zi foarte rea!
Inginerul În legătură cu ameninţări mecanice

Pistolarul este o armă melee deblocabila pentru Inginer. Este o mână robotică, compusă din părți secționate ale degetelor, fire și un aparat de măsură pentru presiune.

Dispozitivul are rolul de o armă mortală, oferind inginerului 25 viață maximă(ajungând la un total de 150) promovând jocul ofensiv la costul de nicio Lovitură Critică aleator. În plus, jucătorului îi este permis să efectueze o combinație de trei lovituri pe adversari. Dacă adversarul este lovit de trei ori la rând, a treia lovitură va fi o Lovitură Critică. Nu trebuie efectuată pe un singur adversar, dar cheia nu poate fi eliberată în timpul combo-ului, sau va fi pierdută și resetată.

Animația pentru lovitura critică pentru Pistolar este un pumn în jos, după care mâna se zdruncină și va produce un zgomot mecanic înainte de a-și relua poziția inițială; acesta este doar un efect vizual, însă, în timp ce vei continua să ataci. Animația de lovitură critică va apărea și când ataci aliați sau când construiești sau îmbunătățești alte clădiri.

Folosind Pistolarul îi permite Inginerului să construiască o Mini-Santinelă în locul Santinelei standard. O Mini-santinelă se construiește un 2.5 secunde, costă numai 100 metal și împușcă cu 50% mai repede. Dar, nu poate fi înbunătățită sau reparată, și face cu 50% mai puține pagube pe fiecare lovitură comparat cu o Santinelă de nivel 1.

Batjocoritul cu Pistolarul va rezulta în batjocura ucigătoare Organ Grinder.

Echipând Cheia Franceză sau Ospitalitate din Sud va distruge toate clădirile construite.

Pagube si timp de funcționare

Mai Vezi: Pagube
Identic cu: Wrench
Pagube si timp de funcționare
Tip de pagubă Melee
Pagubă la distanță sau apropiată? Melee
Pagube
Pagubă de bază 100% 65
Point blank 55-75
Critice 195
Minicritic 75-101
Pagubă reparată per lovitură 105
Doză de upgrade per lovitură 25
Costul reparării în metal per lovitură 1 + damage / 5
Costul metalului pentru muniție 1 / bullet
2 / rocket salvo
Momente de funcționare
Interval de atac 0.8 s
Valorile sunt aproximate și determinate prin testarea de către comunitate.

Demonstraţie

Fabricare

Mai Vezi: Crafting/ro

Blueprint

Class Token - Engineer Slot Token - Melee Scrap Metal Possible Results
Item icon Class Token - Engineer.png + Item icon Slot Token - Melee.png + Item icon Scrap Metal.png =
Item icon Gunslinger.png Item icon Southern Hospitality.png Item icon Jag.png Item icon Eureka Effect.png

As a crafting ingredient

Reclaimed Metal Scrap Metal Gunslinger Short Circuit
Item icon Reclaimed Metal.png + Item icon Scrap Metal.png + Item icon Gunslinger.png = Item icon Short Circuit.png

Strange Variant


Realizări

Leaderboard class engineer.png Inginer

Construit pentru a Dura
Construit pentru a Dura
Ajută o singură cladire să încaseze peste 2000 de daune fără ca aceasta să fie distrusă.


Înconjoară Vagoanele
Înconjoară Vagoanele
Repară 50,000 de daune la clădiri ale echipei tale, construite de către alți jucători.


Un Pumn de Sabotoare
Un Pumn de Sabotoare
Distruge 25 de Sabotoare amplasate pe clădiri construite de către alți coechipieri.


Grăbeşte-te!
Grăbeşte-te!
Reuşeşte să ajungi la construcţia ta şi apoi să înlături un Sabotor de pe aceasta, după ce iniţial te-ai aflat la câţiva metri distanţă.


Doctor, Depozit, şi Țeavă
Doctor, Depozit, şi Țeavă
Repară o Santinelă sub foc inamic, în timp ce eşti vindecat de către un Medic.
Capturarea Terenului
Capturarea Terenului
Ajută un coechipier să îşi ridice clădirea.


Tragere Rapidă
Tragere Rapidă
Elimină un Spion și două Sabotoare într-un interval de 10 secunde.


Partenerul Silențios
Partenerul Silențios
Îmbunătățește 50 de clădiri construite de către alți coechipieri.


Conexiunea Cheiei Franceze
Conexiunea Cheiei Franceze
Omoară cu Cheia Franceză un Spion deghizat.


Măcinarea Rio
Măcinarea Rio
Execută 50 de reparații și/sau reîncărcări pe o Santinelă aflată sub comanda Controlorului unui alt Inginer.

Schimbări antecedente

9 July 2010 Patch

 • S-a reparat o exploatare care permitea la Engineer să construiască Mini-Santinele de nivel 2 sau 3.
 • Combinația de 3 lovituri a Pistolarului poate fi făcută numai când se lovesc jucătorii inamici.

13 July 2010 Patch

 • S-a reparat o exploatare unde Engineer putea să facă Mini-Santinele de nivel 3.

Schimbări antecedente

 • Înainte de a fi fost rezolvat de July 9, 2010, a fost posibil ca să poți construi o Santinelă de cu Cheia Franceză, să o îmbunătățești până la nivelul 2 sau 3, iar apoi să treci la Pistolar și s-o miști, devenint o Mini-Santinelă de același nivel. Această deși imposibilă Santinelă de nivel 3 făcea pagubele normale proporționale(75% pagube), chiar și cu rachetele. Efectul de lumină a rămas chiar dacă lumina în sine era absentă pe modelul de nivel 2 sau 3, si versiunea îmbunătățită era mereu afișată ca RED, oricare ar fi fost echipa de față.
  • Abuzul de mai sus a mai fost posibil echipând Cheia Franceză, pregătind trusa cu unelte ca să pui jos o Santinelă, iar atunci folosind catalogul și un cabinet de aprovizionare ca să schimbi pe Pistolar. Santinela construită ar fi fost îmbunătățibilă, ca cea a Cheii Franceze, care apoi ar fi putut sa fie cărată și reasamblată într-o Mini-Santinelă. Această versiune a fost reyolvată de data de 13 Iulie 2010.
 • Original, combinația de trei lovituri putea să fie acumulată mai întâi pe aliați, jucătorul lovind un aliat de două ori, iar apoi ar fi putut ataca din nou cu Pistolarul ar fi rezultat un Crit garanta. Aceasta nu mai este posibilă însă.

Trivia

Radigan Conagher purtând Pistolarul.
 • Pistolarul, împreună cu Justițiar a Frontierei, Controlorul și Ospitalitatea din Sud, par să fi fost gândite de către Radigan Conagher, strămoșul inginerului. Aceasta se poate observa hidden link în Engineer Update.
 • Dacă un inginer moare folosing Pistolarul, el nu va lăsa o armă ce poate fi revendicată pentru muniție sau metal.
 • Pistolarul este mai mult sau mai puțin o reîncarcare a P.D.Q. obiect din closed beta, amândoua având abilitatea de a construi Santinele mai repede, dar nu le pot îmbunătoți. Dar, P.D.Q.-ul avea un ritm de construcție de 1.5x mai rapid decât normal,spre deosebire de 4x al Pistolarului.
 • Pistolarul este singura armă melee momentan care să aibă Crits prin lovituri succesive.
 • Pistolarul nu are realizări proprii, dar le are comune cu Cheile Franceze.
 • Pistolarul și Scut Şarjator sunt singurele arme care să afecteze viewmodels și worldmodels, altele decât ele însele, mâna robotică fiind vizibilă când ține celelalte arme ale Inginerului.
 • Când a fost prezentată prima dată pe pagina de update a Inginerului, Pistolarul era pus din greșeală pe locul unde era ocupat de către Pistol. [1]
 • Când echipată, Pistolarul pare să înlocuiască mâna completă a Inginerului, nu doar purtată peste. Pe blogul Team Fortress este spus că inginerul și-a tăiat propria mână ca s-o folosească, ca predecesorul său. În plus, Radigan Conagher și-a înlocuit mâna stângă cu Pistolarul, în timp ce Inginerul a decis s-o înlocuiască pe cea dreaptă.
 • Pistolarul are o asemănare cu mănușa din metal pe care o purta Ashley J. Williams, în filmul Armata Întunericului, care din coincidență și-a tăiat mâna în filmul filmul anterior.
 • Se pare că Mini-Santinela inginerului are aceleași statistici și caracteristici(viteză de construcție, pagube, viață, ne-reparabilitatea, lipsa de îmbunătățiri, etc.) cu Autogunu-ul(numit și Auntogin de către membrii din forumurile Gang Garrison 2) din demake-ul Team Fortress 2, Gang Garrison 2.
 • Pistolarul este printre puținele arme care au o imagine diferiră în timpul Crit-ului, ca Backstab, Pușca cu lunetp, Vânătorul de Oameni, și Ambasadorul. Toate armele pot face Crit și cu imaginile normale, dar cer fie un impuls Crit fiindcă nu pot face un Crit normal, și imaginile asociate speciale sunt mereu Crits.
Bug-ul Pistolarului cu mâna originală
 • Mâna dreaptă mărunțită a unui Inginer gibbed ce a purtat Pistolarul, va avea mâna dreaptă tot cu mănușa obilnuită.
The Gunslinger's weapon switch glitch
 • Erori cu schimbatul armelor pot avea loc cu Pistolarul și orice Cheie Franceză, unde se creează o un model firstperson al Pistolarului utilizând Ospitalitatea din Sud în același timp (imposibil, fiindcă ambele arme sunt melee, astfel încât nu pot fi purtate în același timp).
 • Dacă Inginerul a fost crit-boost-at cu Kritzkrieg-ul sau Umilința, Pistolarul va cauza lovituri critice, dar animația de critică nu va apărea.
 • Dacă un ÜberCharge este declanșat pe un Inginer ce folosește Pistolarul, imaginea va arăta deplasată pentru Inginerul invulnerabil.
 • Dacă câmpul de viziune este setat destul de larg, în timp ce Pistolarul este echipat, scoțând PDA-ul(oricare) va arăta că modelul caracterului va fi mereu RED, chiar dacă ești în echipa BLU.

Galerie

Mai vezi