Revolvermannen

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
You're all about to have a real bad day!
The Engineer

Revolvermannen är ett upplåsbart närstridsvapen för Teknikern. Vapnet består av en robotisk hand, som I sin tur består av delar som ser ut som fingrar, kablar samt en tryck mätare. Den byter ut hela Teknikerns hand.

Maskinen fungerar som ett dödligt vapen, vilket ger Teknikern 25 mer hälsa, totalt 150, för att få spelaren att gå till offensiv, dock blir priset att spelaren inte kan få slumpmässiga Kritiska träffar. Spelaren kan ochså utföra en tre-träff kombo på fienden. Om en fiende blir träffad tre gånger I rad, kommer det tredje slaget att bli en kritisk träff. Denna kombo behöver inte göras på samma fiende för att få vapnet att övergå till en tredje kritisk träff.

Den animation som spelas när Revolvermannen får en kritisk träff är ett slag nedåt, efter vilket handen kommer att rycka till och ge av ett mekaniskt ljud innan den går tillbaka till den normala idle animationen; dock är detta bara en visuel effekt, då spelaren kan attackera när helst han vill medans denna animation spelas. Samma animation kommer ochså att spelas när spelaren attackerar en lagkamrat eller bygger/uppgraderar byggnader.

Användandet av Revolvermannen tillåter Ingejören att bygga en Mini-Vaktgevär istället för det normala Vaktgeväret. Ett Mini-Vaktgevär tar bara 2.5 sekunder att bygga, kostar bara 100 metall och skjuter 50% snabbare. Dock kan den inte uppgraderas eller bli reparerad, och kommer bara att ge ut 50% av den skada ett normalt level 1 vaktgevär. Skulle spelaren byta till Skiftnyckeln eller Den södra Gästfriheten kommer att förstöra alla existerande byggnader.

Om spelaren utför ett hån med Revolvermannen, kommer denna att spela Organ Grinder dödshånet.

Skada och Funktionstider

Se även: Skada
Identisk med: Wrench
Skada och Funktionstider
Skadetyp Melee
Avstånds- eller Närkampsskada? Melee
Skada
Grundskada 100% 65
Point blank 55-75
Kritisk 195
Mini-kritisk träff 75-101
Skada reparerad per träff 105
Uppgraderings-mängd per träff 25
Metallkostnad per träff 1 + damage / 5
Metallkostnad för att ladda ammunition 1 / bullet
2 / rocket salvo
Funktionstider
Attack interval 0.8 s
Värdena är ungefära och determinerades genom gemenskaps-testning.

Demonstration

Tillverkning

Se även: Crafting/sv

Ritning

Klasspollett - Engineer Platspollett - Närstridsvapen Metallskrot Möjliga Resultat
Item icon Class Token - Engineer.png + Item icon Slot Token - Melee.png + Item icon Scrap Metal.png =
Item icon Gunslinger.png Item icon Southern Hospitality.png Item icon Jag.png Item icon Eureka Effect.png

Som en tillverknings ingrediens

Återvunnen Metall Metallskrot Revolvermannen Kortslutningen
Item icon Reclaimed Metal.png + Item icon Scrap Metal.png + Item icon Gunslinger.png = Item icon Short Circuit.png

Avvikande Variant


Relaterade framsteg

Leaderboard class engineer.png Engineer

Pang I Bygget
Pang I Bygget
Hjälp en enda byggnad att ta över 2000 i skada utan att förstöras.


De Små Husen På Prärien
De Små Husen På Prärien
Reparera 50 000 i skada på allierade byggnader som byggts av andra spelare.


Den Onde, Den Gode, Den Skjutne
Den Onde, Den Gode, Den Skjutne
Reparera ett vaktgevär under beskjutning medan du helas av en Sjukvårdare.


För En Handfull Sappers
För En Handfull Sappers
Förstör 25 sappersbyggnader som byggts av andra lagmedlemmar.


Långt Borta Och Nära
Långt Borta Och Nära
Lyckas komma fram till och ta bort en sapper som placerats på din byggnad medan du var flera meter bort.
Nybyggarna
Nybyggarna
Hjälp en lagmedlem att bygga en byggnad.


Snabbare Än Sin Egen Skugga
Snabbare Än Sin Egen Skugga
Döda en Spion och förstör två sappers inom 10 sekunder.


Landet Bortom Lagningen
Landet Bortom Lagningen
Utför 50 reparationer och/eller omladdningar på ett Vaktgevär som styrs av en annan Teknikers Grälmakare.


En Hjälpande Hand
En Hjälpande Hand
Uppgradera 50 byggnader som byggts av andra lagmedlemmar.


Skiftnyckeln Till Frihet
Skiftnyckeln Till Frihet
Döda en förklädd Spion med din Skiftnyckel.

Föregående ändringar

 • Innan Juli 9, 2010 Patch, var det möjligt att bygga ett vaktgevär med Skiftnyckeln, upgradera det till Nivå 2 eller 3, för att sedan byta tillbaka till Revolvermannen, och sedan förflytta vaktgeväret, vilket då blir en Mini-Vaktgevär. Denna, vanligtvis omöjliga vaktgevär, gav ut den normala skadan, 75%, även med raketer. Den blinkande effekten från ljuset kvarstod, även fast den inte var där, och visade alltid som att den tillhörde RED, oberoende av vilket lag spelaren var i som satt ned den.
  • Den ovanämnda buggen var fortfarande möjlig att utföra genom att byta till Skiftnyckeln, få verktygslådan i en position att sätta ned ett vaktgevär, för att sedan använda utrustnings menyn, och en påfyllningskabinet för att byta till Revolvermannen. Den nedställda vaktgeväret var fortfarande uppgraderbar, vilket senare kunde plockas upp och bli nedställd igen för att bli ett Mini-Vaktgevär. Detta blev fixat i Juli 13, 2010 Patchen.
 • Originellt kunde tre träffs kombon bli uppbyggd genom att attackera allierade; en spelare kunde attackera en allierad två gånger och när de sedan attackerade blev det tredje slaget en garanterad kritisk träff. Detta har sedan blivit fixat.

Buggar

 • Om en Teknikern dör medan han har Revolvermannen framme, kommer han inte släppa ett vapen man kan plocka upp.
 • Den högra handen av en gibbad Tekniker kommer att visa hans vanliga handske, även fast denne då bär Revolvermannen.
 • Om en Tekniker har blivit Krit-boostad av en Kritzkrieg eller är i slutet av rundan, Kommer Revolvermannen att ge Kritiska träffar, dock kommer inte den animation som annars spelar vid kritiska träffar att spelas.
 • Om en Uberladdning är placerad på en Teknikern som använder Revolvermannen, Kommer den att visa felplacerade texturer på den odödliga Teknikern.
 • Om spelarens synfält är satt brett nog medan spelaren håller Revolvermannen samt tar ut sin PDA, kommer modellen alltid att vara RED, även om spelaren är på BLU.

Trivia

Radigan Conagher använder Revolvermannen.
 • Revolvermannen, Den laglösa rättvisan, Grälmakaren, samt Den södra Gästfriheten, verkar alla ha blivit designade av Radigan Conagher, Teknikerns föregångare. Detta kan ses genom en gömd länk I Teknikeruppdateringen.
 • Revolvermannen är mer eller mindre in reinkarnation av P.D.Q. från den stängda betan, båda har förmågan att bygga Vaktgevär snabbare, men kan inte uppgradera dem. Dock kunde P.D.Q's bara bygga vaktgeväret 1.5 gånger snabbare, I jämförelse med Revolvermannens fyra gånger snabbare tid.
 • När vapnet först blev visat på Teknikerns uppdateringssida, blev den felaktigt visad som ett vapen som byte ut pistolen. [1]
 • Det verkar som Teknikerns Mini-Vaktgevär har samma statistik och karaktär, snabbt byggande, skada, hälsa, oreparerbar, ouppgraderbar etc, som Autogun ifrån Team Fortress 2 demaken: Gang Garrison 2
  • Revolvermannen ger också Teknikern mer hälsa, vilket gör att han har lika mycket som Sjukvårdaren, liknande som Konstruktören har samma hälsa som Healaren.
Revolvermannens bug med vanliga handen
Revolvermannens bug som fanns när man byte vapen
 • Vapenbyte buggar kan hända när Revolvermannen och vilken skiftnyckeln som helst, vilket skapar en buggad första person model av Revolvermannen hållandes Den södra Gästfriheten samtidigt, vilket inte ska vara möjligt då de båda är melee vapen, och kan således inte användas tillsammans.
 • När Teknikern uppnår tre träffar i en rad, kommer Revolvermannen att rycka i robotliknande rörelse när Teknikern slutar att slå.

Galleri

Se också