Halloween-tök

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Halloween pumpkin
Halloween pumpkin image
Típus: Krit gyorsítás

A Halloween-tök egy felvehető tárgy a Harvest Event, Mann Manor, és a Eyeaduct map-okon. Ez egy kicsi, levágott tetejű tök megtöltve két tábla csokival és cukorral, aminek van esélye arra, hogy egy halott játékos eldobja. Ha eldobta egy halott játékos, forog, villog, és lebeg, hasonlóan egy Életcsomag vagy egy Lőszeres doboz. Csak a Halloween-i event ideje alatt fog megjelenni.

Ha a játékos felveszi, 3,2 másodpercre garantált krit gyorsítást kap. A csomag nem csapat-alapú, azaz akárki felveheti. A játékos aki 20 darabot felvesz a Halloween-i eventek alatt, megkapja a Candy Coroner Szörnychievement-et, és megkapja a Az Enyhén Ijesztő Halloween-álarc-ot.

Stratégia

  • A Scout a legjobb kaszt a Halloween-tök begyűjtésére, mert a leggyorsabb osztály és közelről nagy sérülést tud okozni és hamarabb odaér a csomagért mint a többiek.
  • A közelharci kasztot mint a Piró és a Kém feltudják venni a tárgyat röviddel azután hogy megölték az áldozatukat.
  • Since candy drops sparsely, a player killing someone and hoping for a Crit boost is not an advisable strategy for fending off a push.
  • Mesterlövészként nehéz lesz felvenni a csomagokat a nagy távolság miatt, de megölheti azokat, akik fel akarják venni a tököt.
  • Kémként jó taktika, hogy a tök segítségével odacsalogasd az ellenségeidet a csapatból, majd mikor felvennék, hátbaszúrd őket.

Kapcsolódó achievementek

Pumpkin.png Szörnychievementek

Cukorka-temető
Cukorka-temető
Gyűjts össze 20 Halloween-tököt halott játékosokból egy sapka feloldásához.