Halloween-græskar

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Halloween pumpkin
Halloween pumpkin image
Type: Krit-forstærkelse
Ahh, så fyldt! Hahaha!
Heavyen om krit-forstærket slik

Halloween-græskar er en unik opsamlings-genstand på de hjemsøgte baner: Harvest Event, Mann Manor, Eyeaduct, Ghost Fort, Helltower, og Carnival of Carnage. Det er et lille, udhulet græskar fyldt med to chokoladebarer og slikmajs, og har en tilfældig chance for at blive tabt af en dræbt spiller (eller i Ghost Fort, ved at ødelægge en falsk genstand fra Merasmus). Når den tabes på denne måde, vil den roterer, gløde, og svæve ligesom en helbredspakke eller en ammunitionskasse. Et græskar vil kun blive tabt, når Halloween begivenheden er aktiv.

Når den er samlet op vil den give 3.2 sekunders krit-forstærkelse og genfylde ammunitionen for den spiller, der samler den op. Græskarpakker er ikke hold-baseret, og kan blive samlet op af alle. Spillere, som indsamler 20 af disse opsamlings-genstande under Halloween-begivenheden vil opnå "Ligrøver præstationen, og låse op for Lettere Foruroligende Halloween-maske.

Strategi

  • Scouten er den bedste klasse til at opsamle græskar, da Scouten er hurtigere og vil nå hen til flere områder hurtigt, det betyder, at han har en væsentligt bedre chance for at dræbe andre spillere for et græskar, og derefter have tid nok til at løbe til en fjende og udnytte sin power-up.
  • Tætholds-klasser, såsom Pyro og Spy er i stand til samle deres græskar op kort tid efter at have dræbt deres mål. Dette er fordi, de er tættere på deres mål end langtrækkende klasser som Sniperen.
  • Hvis græskaret er samlet op af Demomanen, kan man bruge den kritiske-forstærkelse til sin fordel og lægge fælder op ved et område forsvaret med kritiske klæbebomber.
  • Hvis spilleren samler et Halloween-græskar op som en Heavy, skal spilleren ikke bruge tid på at spinne Rullekanonen op (undtagen hvis de bruger Tomislav, som kræver meget mindre spin-up tid), og i stedet skifte til deres Haglgevær eller nærkampsvåben for at gøre god brug af de kritiske-slag, der gives til spilleren.
  • Da slik sjældent bliver tabt, er en spiller, der dræber en person, i håb på krit-forstærkelse, ikke en tilrådelig strategi for at afværge et skub.
  • Når man spiller som Sniper, og hvis spillern ser græskaret langt fra, anbefales det ikke at spilleren tager det. En bedre strategi ville være, at man zoomer ind på det område og skyder den fjende, der prøver at samle græskaret op.
  • Som en Spy er det anbefalet, at ignorere græskaret og forsætte med deres normale strategi i stedet for at indsamle det og give sig til kende for fjenden. Dog hvis en fjenden allerede kender spillerens identitet, og har mulighed for at indsamle græskaret fra deres seneste offer, kan det være tilrådeligt at tage græskaret, så fjenden ikke får det og derefter jager spilleren.

Relaterede præstationer

Pumpkin.png Halloween-præstationer

Ligrøver
Ligrøver
Saml 20 halloween-græskar fra døde spillere for at låse op for en hat.