Bespookt Halloween-cadeau

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Haunted Halloween Gift
Haunted Halloween Gift image
Opraap type: Halloweenmaskers, Halloweenkostuums, Halloween spreuken or Voodoo-vervloekte voorwerpen
Dankeschön, da da, Dankeschön.
De Medic, over het krijgen van cadeau's.

Het Bespookte Halloween-cadeau is een speciale pickup die tijdens de Halloween Special Event 2010 in Mann Manor verschijnt. Het is een groot, groen cadeau met een geel lint. De speler die het geschenk vindt, krijgt een willekeurig Halloweenmasker. Wanneer men ze alle negen vindt, kan men er de Saxton Hale-masker mee maken.

Het geschenk zal op één van de vele vooraf bepaalde locaties verschijnen op de map, iedere vijf minuten, nadat het vorige geschenk werd gevonden. Wanneer hij verschijnt, zullen alle spelers op de server een melding krijgen. De eerste enkele seconden nadat de gift verschijnt, is het doorzichtig en kan het niet opgepakt worden. Dit zorgt ervoor dat de spelers anderen kunnen doden of wegduwen die ook aan het wachten zijn tot de gift kan opgepakt worden. Eenmaal opgepakt, zal er nog een melding verschijnen zodat alle spelers weten wie de gift gekregen heeft.

Om de geschenken te doen verschijnen, moeten er minimum 10 spelers (geen bots, echte Steam clients) op de server aanwezig zijn.

Galerij

Demonstratie

Gerelateerde prestaties

Gemaskerde Mann
Gemaskerde Mann
Verzamel een Zielenwaterspuwer in Mann Manor.


Bugs

  • De gift kan in een onbereikbare hal verschijnen, dichtbij het eerste controlepunt, zodat de spelers het niet kunnen bereiken. Wanneer hij niet opgepakt wordt zal het geschenk in zijn locatie blijven totdat de map verandert.
  • Voor de 28 oktober 2010-patch, konden spelers het Bespookte Halloween-cadeau oppakken door erover te vliegen in toeschouwersmodus.

Trivia

  • Het werd bevestigd dat de gift in de RED spawn room kan verschijnen.[referentie gewenst]
  • Als de gift enkele seconden voordat de ronde eindigt verschijnt en niemand pakt het op voordat de teams van kant verwisselen, zal de gift op zijn plaats blijven tijdens de wissel.
  • Het is mogelijk om de gift op te pakken tijdens vernedering.

Externe links